! A fèrjemmel több mint màsfèl ève èlünk szexuàlis èletet egymàssal,(soha nem vedekeztünk) szeretnènk egy csalad lenni,gyereket! De nem sikerül .a spermium folyton kifolyik ha nem azonnal de masnap igen miert lehet ez?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 19:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
30%

Azért egy általános vizsgálatra mebj el ha még nem voltál,nem e a petevezetékeddel van valami vagy a peteéréseddel.Vagy pl d vitamin hiányod van.

Próbáldmeg azt a kispárnát vagy gyertyát :D

Mit veszítessz vele?semmit max nevettek egy jot :)

2023. ápr. 5. 21:15
 22/40 anonim ***** válasza:
95%
26. Ja a nevetésre az mindenképp jó. Másra ugyan nem, de az is valami..
2023. ápr. 5. 21:16
 23/40 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező,természetes,hogy kifolyik valamennyi. Ami a teherbeeséshez kell bent marad. 1 év után mindenképpen kivizsgálást szoktak javasolni,mi 1 év után mentünk el,én sem szerettem volna lombikot pl.,de azt szerettem volna tudni mi a gond,hogy tudjuk kezelni. Elég hosszú időt elvesz egy ilyen kivizsgálás is. Nekünk végül 2,5 év után jött spontán,de már megvoltak az alapvizsgálatok és az időpontunk a meddőségibe is. Aki meg a biológia könyvet írta itt meg a trágárságokat elég vacak stílusban írta,viszont az sajnos igaz,hogy érdemes utánaolvasni az alap dolgoknak,ha úgy érzed hiányos ezekből az információd. Nem szégyen ezeknek utánanézni.
2023. ápr. 5. 21:20
 24/40 anonim ***** válasza:
98%
29# vagyok még annyi,hogy lehet ez csak az én véleményem,de szerintem a gyertya,párna,stb. dolgok semmit sem érnek,sajnos. Tévhit. Aki teherbe tud esni és nincs gond,az ezek nélkül teherbe tud.
2023. ápr. 5. 21:23
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
#9! Most ne haragudj, de ez butaság. Azért mert elmész egy kivizsgálásra, nem kell rögtön lombikozni. Lehet olyan akadály is, ami miatt gyógyszer nélkül esélyed sincs. Akkor várhatod a csodát örökkévalóságig. Az mennyivel jobb, hogy sehogy bem lesz gyereked, mint egy gyógyszer? Vagy kell egy műtét neked, vagy a párodnak. Vagy mondjuk el van záródva a petevezetőd. Akkor mégis hogy esnél teherbe szerinted?
2023. ápr. 5. 21:30
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre meg válaszoltak normálisan, de tessék, itt van még egyszer: Normális, hogy kifolyik a sperma, nem miatt nem lettél terhes.

2023. ápr. 5. 21:32
 27/40 A kérdező kommentje:
Nagyon sok gonosz ember van ha nem tud valaki a kerdesemre valaszolni akkor masra sem kell
2023. ápr. 5. 21:33
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

#27! Na jó, menthetetlen vagy, vagy troll. A kérdésedre válaszoltam, de fölöslegesen. Nem érdemelsz válaszokat.

#25,#26

2023. ápr. 5. 21:41
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
23-24# vagyok,szerintem tök normális hangnembe írt választ adtam én pl.
2023. ápr. 5. 21:42
 30/40 anonim ***** válasza:
98%

"es termeszetes uton szeretnek teherbe esni nem minden fele gyogyszerekkel! Meg injekciokkal meg lombikkal"

Ja, hát 8 éve én sem úgy vágtam bele, hogy de jó lenne gyógyszereket szedni, injekciókat szúrni, mindenféle vizsgálatra menni, ahogy szerintem egy lombikos sorstársam sem így képzelte, de van, amikor nincs más megoldás. 🙄

2023. ápr. 5. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!