! A fèrjemmel több mint màsfèl ève èlünk szexuàlis èletet egymàssal,(soha nem vedekeztünk) szeretnènk egy csalad lenni,gyereket! De nem sikerül .a spermium folyton kifolyik ha nem azonnal de masnap igen miert lehet ez?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 19:34
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
96%

Természetesen ehhez jogod van, hiszen a Te tested. Gondolom, akkor vállalod azt is, hogy nem lehet soha babád.

🙂

2023. ápr. 5. 20:22
 12/40 anonim ***** válasza:
4%

Nekem 2 év után jött össze,nekem akkor a magándoki 2 évet mondott hogy addig normális,

(azóta 1 év lett ez )

Tegyél párnát a derekad alár kb 30 percig vagy gyertyázz hátha jobban segít :)

2023. ápr. 5. 20:29
 13/40 anonim ***** válasza:
87%
12. Miben segít?
2023. ápr. 5. 20:42
 14/40 anonim ***** válasza:
95%
Szetintem.aki azzal sincs tisztába ,hogy miért folyik ki és hogy hogyan készül a gyerek annak teljesen felesleges szaporodni!
2023. ápr. 5. 20:47
 15/40 anonim ***** válasza:
85%

🤦🏼‍♀️

A fèrjemmel több mint màsfèl ève èlünk szexuàlis èletet egymàssal...

Miért eddig mással éltetek nemiéletet?🤔

2023. ápr. 5. 20:51
 16/40 anonim ***** válasza:
85%

Én minden rossz indulat nélkül írom.

Nagyon rossz gondolat, ha neked csak is a gyerek az egyetlen életcélod.

Nem baj ha valamit nem tudsz és kérdezel.

De..és megint csak nem bántásként írom.

Gyermeket tervezel, egy életért akarsz felelősséget vállalni, de mindezt úgy, hogy sajnos nem a legélesebb kés vagy a fiókban.. Ismét nem rossz indulatból, de kérlek inkább előbb képezd magad minden téren, hogy a leendő gyermekednek több lehetősége lehessen az életben mint jelenleg neked van.

2023. ápr. 5. 21:01
 17/40 anonim ***** válasza:
91%
Ahelyett hogy itt őrjöngsz, csapj fel egy biosz könyvet, vagy nézz utána a fogantatásnak a neten,meg a kifolyó spermának.
2023. ápr. 5. 21:02
 18/40 anonim ***** válasza:
97%

De ha egyszer bántóan hülyeség amit kérdezel, akkor ne legyél már felháborodva a válaszokon.

Nem éppen azt tükrözi a kérdésed, hogy képben vagy a fogantatás alapvető biológiai szabályaival, amit azt hiszem általános iskola 7. osztályában tanítanak. Szóval ezért röhejes a kérdésed, de látszik a válaszaidból is ez a színvonal.

2023. ápr. 5. 21:07
 19/40 A kérdező kommentje:
Ha szamodra bantoan a hulyeseg akkor csak keressgelj ertelmesebb kerdeseket es valaszolgass oda!! Nem kell ide ha nem tetszik neked ez a kerdes!!! Egyszeruen csak lapozz tovabb te is es a tobbi is legyszives
2023. ápr. 5. 21:11
 20/40 anonim ***** válasza:
24%

Ne mond már hogy a Dorka néni neked a kifolyó spermaról beszélt 7.osztályba...haggyuk már :D

Azért mert neked van tapasztalatod nem.kell ennyire elítélni másokat..

Én se tudtam annó tökéletesen a teherbeesés módját mégsem tartom magam se rossz anyának se butának.

2023. ápr. 5. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!