Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Alacsony vas, miatt nem jön...

Alacsony vas, miatt nem jön össze a baba?

Figyelt kérdés

Csináltam hormonpanelt, hogy megtudjam minden rendben van velem vagy ha nem min változtassak babavállalás miatt.

Mindem értékem tökéletes, kivéve a vas, ami az alsó határ fele. Emiatt lehet, hogy nem sikerül a fogantatás?

Volt valakinek ilyen problémája? Mennyi idő alatt tudta rendezni, milyen kezeléssel?

Eddig november óta maltofer tablettát szedtem, most váltottam folyékony vasra.

2023. márc. 30. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Nekem alacsony vassal is sikerült. Meg kell nézni, hogy felszívódik-e a vas, ha tabletta mellett is ilyen alacsony. Nekem nem szívódik fel egyik sem, vénásan kaptam és úgy már jó lett az érték.
2023. márc. 30. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Vas és folsav segíthet
2023. márc. 30. 11:09
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Párodat is vigyétek egy kivizsgálásra
2023. márc. 30. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
64%

Lehet. Okozhatja az ovulacio hiányát vagy a petesejt károsodását, szóval kevesebb esély van teherbeesni.

Nekem pár éve kellett szednem, fel év és rendbe jöttem, lehet nem is kell annyit varnod. Szedj melle c vitamint és valami terhes/ tervezos vitamint.

2023. márc. 30. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy problémával is összefügghet, hogy alacsony a vas. Transzferrint is néztek?
2023. márc. 30. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!