Pcos-sel honnan lehet tudni mikor van ovuláció? Illetve könnyen teherbe estetek?
Most fogok orvoshoz menni, de még nem kértem időpontot, mivel menstruáció után szeretnék menni.
Csináltam 10 napig ovu tesztet, az összes pozitív, pedig úgy csináltam, mint a leírásban volt.
Viszont 13-án is és 20-án is tapasztaltam nyúlós folyást( lehet csak a párom váladéka lehetett, azt olvastam könnyen összekeverhető)
Minden másnap együtt voltunk egész hónapban. Szerintetek van esély terhességre? Vagy ez pcos? Akiknek ez van, hányadik hónapban lettetek terhesek? 30 napos kb a ciklusom és 30-án (nem) várom.
Sziasztok!
Hát nekem elég több rétegű a problémám, remélem a kérdéseim helyt állnak :-)
43 éves vagyok 2 gyerekes anya, a jelenlegi páromtól nem jött még össze de szeretnénk...(10 éve vagyunk együtt) tavaly december óta merültem mélyebben bele. A mensim (gyógyszer nélkül, sosem szedtem fogamzásgátlót)eddig tökéletes volt, kb 2 éve (egyéb problémám miatt, pl. mioma) kitolódik. Az orvos is sürget mivel nem vagyok fiatal de megnehezíti a dolgom a korom és hogy van hogy 2 hónapig meg se jön ezért egyenlőre még az inseminációig se jutottunk el mivel a havi ciklusom rendszertelenné vált. Utoljára augusztus 14. mensturáltam azóta semmi... augusztus elje óta iszom a Virág Natura ciklus teát, Inositol kapszulát, Q10-et, most a PCOS teáját. A kérdésem az lenne,hogy az hogy lehet hogy nincs mensim de az ovulációs teszt durván pozitívat mutat? Az elmaradt mensimet jelzi a telom tehát kb tudom mikor lenne az ovulációm, természetesen voltunk együtt a párommal merthogy az ovulációs tesztem erős pozitívat mutatott! 3 napja menstruációs fájdalmakat érzek görcsöl a hasam, fáj a derekam....Nagyon bíztam a teákban hogy gyorsan beállítja illetve hogy segíteni fog a baba jövetelébe...az lehetséges hogy nincs mesim de ovulálok esetleg a PCOS teát hogy iszom amiatt mutathat fars ovulációt? Köszönöm szépen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!