Akinek volt mostanában / vagy egyáltalán hycosy vizsgálata, milyen volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövő héten megyek hycosyra és eléggé aggódom mert én minden apró változást megérzek , még a peteérés is fájdalmas. Sajnos azt hallottam ez a vizsgálat nagyon fájdalmas, kérlek írjátok le a tapasztalataitokat nektek milyen érzés volt, és sikerült-e utána a baba?2023. jan. 24. 08:53
1/6 anonim válasza:
Én is még a vizsgálat előtt vagyok. Várom a tapasztalatokat. Kitartást mindenkinek. <3
2/6 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt, de sajnos kiderült,hogy az egyik el van záródva,nem is sikerült megnyitni. Én is sok véleményt elolvastam előtte, nagyon változó,hogy kinek mennyire fáj.Valaki majdhogynem meg se érzi,más meg rosszul lesz a fájdalomtól. Célszerű már előtte bevenni egy fájdalomcsillapítót.
3/6 anonim válasza:
Következő hónapban viszont teherbeestem, pedig előtte 1,5 évig nem sikerült. Sajnos vetélés lett belőle,de bízom benne,hogy sikerülhet még.
(Előző voltam)
4/6 anonim válasza:
Nekem pár éve volt, mondjuk én úgy mentem rá hogy nem olvastam előtte semmit.
Átjárható volt mindkét oldalon,de menszesz szerű görcsölés volt a vizsgálat alatt és utána is pluszba véreztem is.
Nem mondom hogy kellemes,de egyszer kibírható.
5/6 A kérdező kommentje:
1, ti mióta próbálkoztok?
Ha jól esne mesélj nyugodtan! És neked is kitartást! :)
2, én is nagyon bízom benne, sok sikert kívánok neked és kitartást!
Hogy viseled a veszteséget? ( ha nem tolakodó a kérdésem persze )
3, köszönöm hogy írtad!
2023. jan. 24. 20:15
6/6 anonim válasza:
Sziasztok! Egyáltalán nem fájt, átjárható voltam,azóta sem lettem terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!