Mi lehet az oka még?

Figyelt kérdés

Molett vagyok, fogytam már.

1éve próbálkozunk, nekem volt egy gyógyszeres elvetésem még 5éve kb.

Akkor sem voltam vékonyabb, de nem akar összejönni a baba

Voltunk spermavizsgálaton, annak eredményére még várunk

Szedek barátcserjét, meg méhpempő kapszulát is.

Gondoltam megkérdezem, mit lehet tenni még (póz, vitamin, jóslat stb) ami segíthet a teherbeesést.

Köszönöm szépen

Persze az eredmény után lehet kiderül minden. De addig is segítséget kérek

Köszönöm szépen

2023. jan. 13. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Mivel te voltál már terhes, valószínűleg nem nálad van a gond.

A problémátokat nem póz, vitamin vagy jóslat fogja megoldani, hanem orvos.

2023. jan. 13. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

1-es: 5 év alatt kialakulhatott pl. hormonproblémája, főleg ha túlsúlyos, vagy petevezeték elzáródás. A második mondatoddal egyetértek.

Ezen kívül kérdező:

- vehetsz peteérés jelző tesztet, vezethetsz ciklusnaplót stb., hogy minél jobban be tudjátok lőni mikor van peteérésed (van-e egyáltalán),

- 2 naponta érdemes szexelni, peteérés környékén naponta,

- D vitamin és vas utánpótlás (ha szükséges),

- azok a pózok a legjobbak, amelyeknél minél mélyebbre hatol a pénisz és minél később folyik ki a sperma, ilyen szempontból a klasszik misszionárius elég jó + az aktus után a fenekedet kispárnával feltámasztva feküdj 20-30 percet és utána menj wc-ra

- túlsúly nem segít valóban,

- kiegyensúlyozott, egészséges étkezés, minél kevesebb finomított liszt és cukor,

- rendszeres sport, mozgás,

- lelkileg "lelazulni" - jóga, meditáció és társai, ha bejönnek neked ezek a dolgok (ha nem, akkor nem érdemes erőltetni) - vannak pl. kifejezetten cikluskövető meditációk, relaxációs gyakorlatok stb.

Ezeket attól függetlenül is csinálhatod, hogy szakorvoshoz fordultok közben, és majd ő megmondja milyen vizsgálatokra kell menned/mennetek.

2023. jan. 13. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Aviva torna
2023. jan. 13. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon sok molett hölgynek van gyereke ,tehát mondjuk ki az hogy valaki molett nem azt jelenti hogy nem lehet gyereke .
2023. jan. 15. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Senki nem írta, hogy aki molett, annak nem lehet gyereke, de a túlsúly általában hátráltatja a teherbeesést. A kérdező is tisztában van ezzel, írta is, hogy fogyott, de azért beleírtam a felsorolásba, hogy valószínűleg azzal is segítheti a teherbeesést ha ideális súlyra fogy le.
2023. jan. 15. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát hogyne hátráltatnà ,épp észre vettem a környezetemben . Hülyeség az egész 🙈
2023. jan. 15. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!