Mi lehet az oka még?
Molett vagyok, fogytam már.
1éve próbálkozunk, nekem volt egy gyógyszeres elvetésem még 5éve kb.
Akkor sem voltam vékonyabb, de nem akar összejönni a baba
Voltunk spermavizsgálaton, annak eredményére még várunk
Szedek barátcserjét, meg méhpempő kapszulát is.
Gondoltam megkérdezem, mit lehet tenni még (póz, vitamin, jóslat stb) ami segíthet a teherbeesést.
Köszönöm szépen
Persze az eredmény után lehet kiderül minden. De addig is segítséget kérek
Köszönöm szépen
Mivel te voltál már terhes, valószínűleg nem nálad van a gond.
A problémátokat nem póz, vitamin vagy jóslat fogja megoldani, hanem orvos.
1-es: 5 év alatt kialakulhatott pl. hormonproblémája, főleg ha túlsúlyos, vagy petevezeték elzáródás. A második mondatoddal egyetértek.
Ezen kívül kérdező:
- vehetsz peteérés jelző tesztet, vezethetsz ciklusnaplót stb., hogy minél jobban be tudjátok lőni mikor van peteérésed (van-e egyáltalán),
- 2 naponta érdemes szexelni, peteérés környékén naponta,
- D vitamin és vas utánpótlás (ha szükséges),
- azok a pózok a legjobbak, amelyeknél minél mélyebbre hatol a pénisz és minél később folyik ki a sperma, ilyen szempontból a klasszik misszionárius elég jó + az aktus után a fenekedet kispárnával feltámasztva feküdj 20-30 percet és utána menj wc-ra
- túlsúly nem segít valóban,
- kiegyensúlyozott, egészséges étkezés, minél kevesebb finomított liszt és cukor,
- rendszeres sport, mozgás,
- lelkileg "lelazulni" - jóga, meditáció és társai, ha bejönnek neked ezek a dolgok (ha nem, akkor nem érdemes erőltetni) - vannak pl. kifejezetten cikluskövető meditációk, relaxációs gyakorlatok stb.
Ezeket attól függetlenül is csinálhatod, hogy szakorvoshoz fordultok közben, és majd ő megmondja milyen vizsgálatokra kell menned/mennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!