Miért barnazok ?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Pénteken voltam bent a dokinál a kórházba mert pozi lett a terhességi tesztem és brutálisan nyilallo érzést éreztem. Megijedtem h lehet vmi baj van . Nyilván nem most akartam dokihoz menni. 12.en kelett volna meg jönnie. Latni semmi nem látott (hasi uh) Pénteken vett a nőgyógyász kenetet is. Azóta halványan de barnazok . Lehet a kenet vétel miatt vagy mert be ind vmo vetélés fele (azért így írom mert semmit nem lattak még)? Görcsölni inkább reggel szoktam de az magnéziumra és fekvésre el múlik. Inkább q hüvelyemet érzem úgy mintha állandóan száraz lenne.
2022. dec. 19. 07:23
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Akár a kenetvétel is lehet, de progeszteron elégtelenség is állhat a háttérben, vedd fel a kapcsolatot az orvosoddal!
2022. dec. 19. 07:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Ma este megyek fel 9 re de aggódom h leszid mert hat 3 nap elteltével kétlem h látni fog valamit.
2022. dec. 19. 07:56
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
A kenetvétel aznap okozhat barnázást, nem folyamatosan 2 nap elteltével is. Látni biztos nem fog még most sem semmit, de el tudod neki mondani ezt a panaszodat, valószínűleg progeszteron pótlást fogsz kapni. De ez se csodaszer ám, ha nem akar megmaradni egy terhesség, akkor nem fog.
2022. dec. 19. 08:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Remelem az ellenkezőjét . De így van ha nem akar akkor nem fog.
2022. dec. 19. 08:12
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Kenetvétel után lehet kis barnázás de csak aznap,ha több napig tart akkor az progeszteron hiányra utal. Tudom nekem is az volt,mindig úgy jött meg,kell a pótlás mert az segít "megtartani" a babát.
2022. dec. 19. 16:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Remélem még idobe leszek ma este a dokival 😔
2022. dec. 19. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!