Szerintetek menjek továbbra is a kórházba nőgyógyászhoz vagy jelentkezzünk be a meddőségi központba?
Utolsó. Köszönöm részletes válaszos. :)
Ha elküldenek a központban valamilyen vizsgálatra, a vizsgálatokért kell fizetni?
15-ös A meddőségiben sem egy orvos lesz. Azt sem értem, hogy ha nincs peteérésed, azt miért nem vizsgálták tovább, küldtek el endokrinológushoz, próbáltak gyógyszeresen segíteni. Millió vizsgálat van, nálad még az alapokig sem jutottak.
A hormonos vérvétel jó volt?
És milyen lett a 3. és 21. napi? Meg tudod írni az eredményeket, abból már gyakran látszik merre kell tovább menni.
De én tuti nem mennék meddőségibe amíg egy jó endokrinológus rendbe nem rakja a ciklusod.
18as vagyok.
Én tapasztalatból írtam. Nekem 3 lombikot csináltak végig tök feleslegesen. Nem volt ciklusom lényegében.
Ott csak a lombikot, inszemet tolják.
A 3. majdnem az életembe került, olyan súlyps hiperstimum lett. Ezután mentem endokrinológushoz aki elmondta, hogy esélyem nem volt teherbeesni így, de hatalmas kockázat volt a hiperstimulálásra.
Fél év alatt megfelelő gyógyszerekkel és diétával tökéletesen rendbe rakott, napra pontos ciklusaim lettek.
A 4. lombikra már így mentem. (a párom miatt kellett csak lombik).
Sikert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!