Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A hosszú vagy a rövid protokol...

A hosszú vagy a rövid protokoll sikeresebb lombik során?

Figyelt kérdés

2022. nov. 26. 17:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Jó egészséget☺️
2023. márc. 22. 07:49
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönjük 🥰
2023. márc. 22. 16:52
 13/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Mesélsz egy kicsit bővebben? Hányadik próbálkozás, milyen gyógyszerek, vagy bármi, amit fontosnak tartasz megosztani.
2023. márc. 22. 21:38
 14/23 A kérdező kommentje:

A spontán próbálkozások egyáltalán nem sikerültek. Tavaly volt 4 sikertelen inszemináció. Utána elküldtek genetikai és immunológiai vizsgálatra. 2 hetefozygota lett ami azt hiszem a folsavval van össze függésbe. Így folátot kezdtem el szedni. Igazából ahova járok több vizsgálat nem is volt. A csoportokban sokan javasolták menjek el nk és th1-2 vérvételre azzal az eredménnyel mentem el az immunológushoz. Na itt annyi derült ki hogy emelkedett a nk, tehát sokan vannak az ölősejtek. Beállított egy kezelést az immunológus amit a stimulációkor kezdtem el. Szteroid és vérhigító.

Hát igazából 5 petesejtem lett. Másnap telefonáltam és csak 1 maradt meg. Nagyon szomorú voltam mert féltem nem marad meg az az 1 a harmadik napra. Az a protokoll ha 3nál kevesebb marad beültetik 3 naposan. 3. Nap telefonáltam és megmaradt. És még több sejtes is volt mint szokott egy 3 napos.

Igaz most még csak 7+3 hetes vagyok és még van ok az aggodalomra a 12.hétig de nagyon bízok hogy velünk marad .🙏🏻

Egyenlőre remény van. Múltheten volt szívhang és 5,4 mm volt, tegnap 14,5 mm szóval fejlődött. Most bízunk a legjobbakban

2023. márc. 23. 08:47
 15/23 A kérdező kommentje:

Ja bocsi. Asa protectet szedtem, most abba kellett hagynom mert van egy 35 mm bevérzett cysta. Ma megyek beszélni az immunológussal mit javasol mert a nődoki abbahagyatta.

Prednisolont szedek át a szteroid és clexane vérhigítót szúrok.

D vitamin, folát, cink, mio inozitol, femibion 1, magnézium, Q10 koenzim. E vitamint beültetés előtt 1200 mg. Beültetés után napo 3 dl gránátalma lé 100%os

2023. márc. 23. 08:51
 16/23 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kedves kérdező?
2023. márc. 23. 17:56
 17/23 A kérdező kommentje:
32
2023. márc. 23. 21:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a válaszodat és a tippeket! Azon gondolkodom, hogy vajon érdemes-e megcsinálni az említett teszteket (de legalább az nk-t) akkor is, ha még nem került sor beültetésre. Szerinted?
2023. márc. 23. 21:39
 19/23 A kérdező kommentje:
Szerintem igen. Ha nincs baj buktál egy csomó pénzt, ha van akkor legalább kapsz rá kezelést. Én is magamtól mentem el mert amúgy azt mondták nincs semmi bajom. Aztán még is. Majdnem 200.000 forint az összes a synlabba genetikai, immunológiai, nk, th1,th2. Csak nk-val érdemes a th1-th2 citokin arányt is megnézetni.
2023. márc. 24. 17:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Mi alapján mondták a tesztek előtt, hogy minden rendben, akkor mit néztek? Volt esetleg vetélés is, az inszeminációk után? Miért érdemes a th1-th2 citokin arányt is nézetni, esetleg relativálja az nk eredményét?
2023. márc. 24. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!