A hosszú vagy a rövid protokoll sikeresebb lombik során?
A spontán próbálkozások egyáltalán nem sikerültek. Tavaly volt 4 sikertelen inszemináció. Utána elküldtek genetikai és immunológiai vizsgálatra. 2 hetefozygota lett ami azt hiszem a folsavval van össze függésbe. Így folátot kezdtem el szedni. Igazából ahova járok több vizsgálat nem is volt. A csoportokban sokan javasolták menjek el nk és th1-2 vérvételre azzal az eredménnyel mentem el az immunológushoz. Na itt annyi derült ki hogy emelkedett a nk, tehát sokan vannak az ölősejtek. Beállított egy kezelést az immunológus amit a stimulációkor kezdtem el. Szteroid és vérhigító.
Hát igazából 5 petesejtem lett. Másnap telefonáltam és csak 1 maradt meg. Nagyon szomorú voltam mert féltem nem marad meg az az 1 a harmadik napra. Az a protokoll ha 3nál kevesebb marad beültetik 3 naposan. 3. Nap telefonáltam és megmaradt. És még több sejtes is volt mint szokott egy 3 napos.
Igaz most még csak 7+3 hetes vagyok és még van ok az aggodalomra a 12.hétig de nagyon bízok hogy velünk marad .🙏🏻
Egyenlőre remény van. Múltheten volt szívhang és 5,4 mm volt, tegnap 14,5 mm szóval fejlődött. Most bízunk a legjobbakban
Ja bocsi. Asa protectet szedtem, most abba kellett hagynom mert van egy 35 mm bevérzett cysta. Ma megyek beszélni az immunológussal mit javasol mert a nődoki abbahagyatta.
Prednisolont szedek át a szteroid és clexane vérhigítót szúrok.
D vitamin, folát, cink, mio inozitol, femibion 1, magnézium, Q10 koenzim. E vitamint beültetés előtt 1200 mg. Beültetés után napo 3 dl gránátalma lé 100%os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!