Több mind egy éve semmi mit tegyek?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve próbálkozunk a babával de még nem jött össze. Fiatalok vagyunk 20 évet már elmúltuk. Cisztam nincs. 80 kg vagyok ilyen esetben ez már túlsúly? Mit tegyek? Ilyen esetben van valami ami segíthetne teherbeesni?köszönöm a válaszokat2022. nov. 2. 20:20
1/7 anonim válasza:
Hát, ha nem 190 cm magas vagy, akkor valószínűleg minimum túlsúlyos, igen. El kell kezdeni célzottan a kivizsgálásokat. Elmész a nőgyógyászhoz, és elmondod, hogy 1 éve hiába próbálkoztok. Párod is menjen el kivizsgálásra (spermakép, stb).
2/7 anonim válasza:
Elso kirben a parodnak erdemes kivizsgaltatnia magat. Az ennogyogyaszom azt mondta, hogy mivel ezt a legegyszerubb felmeretni, es az esetek tobb, mint feleben szokott a ferfinal gond lenni, amennyiben tenyleg van gond, igy o addig ki sem vizsgal, ameddig a ferfi eredmenye nincs meg. Nekunk vegul sikerult spontan, de korabbi betegseg miatt voltam az elso gyerekunk elott egy 3. es 21. ciklusnapi hormonsoron, pajzsmirugy-hormonokat is neztek, es nemvolt tokeletes, igy en dietaztam es aviva tornaztam, amik helyrehoztak.
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a Válaszokat
2022. nov. 2. 21:12
4/7 anonim válasza:
Ha mész mostanában nőgyógyászhoz akkor érdemes neki megemlíteni.
Engem első körben vérvételre küldött el, menstruáció első napjai illetve 21-23 napon.
Párodnak egy sperma vizsgálat.
Utána ha van eredmény lehet menni tovább.
5/7 anonim válasza:
Párod menjen először andrológushoz spermavizsgálatra.
Normális nőgyógyász is ezt kéri.
6/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos hogy a súlyod. Én is küzdök a súlyommal sajnos. De gyakorlatilag elsőre teherbe estem a vérkepem is tökéletes. Nézesd meg te is a vérkepet amúgy az sokat segíthet.
A súlyomra pedig igyekszem minél jobban odafigyelni plusz ha megszületik a baba teljes életmódváltásba kezdek.
7/7 anonim válasza:
20 éves múltàl? Hova sietsz? Dolgozz, fogyj le, aztán mehet a gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!