Progesterone Exeltis tapasztalatok? Nem baj, hogy megjött a szedése közben? Másnál is előjött minden mellékhatása?
A 3. Closy hónapom ért véget. Az első két hónapban napi egy szemet kellett szednem, de nem bizonyult elégnek, tartottunk 3 hónap szünetet és az orvosom emelt az adagon. Most napi két szemet szedtem, ugyanúgy a 3.-7. nap között. A 14. naptól progeszteronpótlást kaptam, 14 napig kellett volna szedni. 13 szemet szedtem be és megjött. Ez így rendben van?
Korábban, a Closy előtt szedtem már progeszteront (provera, duphaston). Amikor azokat szedtem, akkor ahogy elfogyott, rá pár napra jött meg. Most is erre számítottam.
Ráadásul nagyon rosszul viseltem a szedését. Nagyon visszatartotta a szervezetem a vizet, folyton éhes voltam és durva hangulatingadozásaim voltak. Még 2 ilyen hónapot írt ki az orvosom. Meg fogja szokni a szervezetem?
Köszönöm a válaszokat!
Abban én is biztos voltam, hogy nem sikerült a hónap, csak aggódtam, hogy nem jelent-e valami bajt, hogy hamarabb jött meg, mint kellett volna. Én úgy gondoltam, hogy a progeszteronhiánytól kell véreznem, miután már nem szedem a gyógyszert.
Lehetett ovuláció 14 nappal ezelőtt?
A hüvelyi szedésről megkérdezem majd az orvost, jó lenne ha nem viselne meg ennyire a szedése a következő ciklusban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!