Szerintetek igazak a képek amik a neten vannak, hogy valakinek 7-8-9.dpo-n már nagyon nagyon halvány volt a predictor teszt?
Persze, szerintem simán. Nekem a Predictor 10.dpo-n már erős volt, szinte ugyanolyan a két csík. Előtte, a 8.dpo-tól x-epilekkel teszteltem, amik halványak lettek.
Nincs két egyforma test, két egyforma szervezet... Mindegy, hogy halvány, vagy erős, a csík az csík. Ne hasonlítgasd másokéval, mert csak magadat idegesíted vele.
Persze. Nem idegesitem én vele magam, tudom h van akinek 13.napon lesz nagyon halvány. Szóval tudom hogy nem minden terhesseg egyforma, nem mindenkinek ugyanannyi idő alatt megy végbe a beagyazodas és nem is fejeződik be minden halvány tesztnél sem.
Én a 10.dpo-n teszteltem először, tudtam h korai és ne szamítsak csíkra, de volt és teljesen kivehető.
Mások arra is azt mondják hogy korai.
Csak felmerült bennem, hogy a 7.dpo az annyira korán van.
Miért ne lennének igazak?
Nekem is nagyon korán, már nem emlékszem pontosan hanydik dpo, bocsi, de 10 alatt volt fixen, halvány pozitív vilt.
Mindenki más, sőt minden várandósság is. Az elsőnél nekem 2 nap késés után is negatív volt a teszt (Gabriel). Most a másodiknál a 9. dpo-n már egyértelmű pozitív volt. 🤷🏻♀️
Kedves utolsó! Azta, az tényleg nagyon látható csík 9.dpohoz képest.
Milyen teszt az egyébként? Nem láttam ilyet még
6-os vagyok
DM-es teszt, 10-es.
8 dpo délután. Lh es hő követéssel mondom ,hogy 8.dpo!
Nekem is alig láthatóan látszott a 8dpon.
9 dpon már jobban és a dm es is mutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!