Ki nem varja a napokba?
Figyelt kérdés
Lassan 1 eve probalkozunk. Eddig mindig mensi elott 4 nappal kezdett el fajni a mellem most ebbe a ciklusba meg ovu utan egybol. Bar mar gyengult egy kicsit de tegnap csinaltam egy dm prima tesztet ami egybol halvany lett de ahogy megszaradt jobban kiveheto de nem teli csikra szaradt meg hanem itt ott hezagosan. Mind1 1 eve volt egy halvany pozi tesztem ami utan meg is jott a menzim. Holnap megcsinalom meg a masik tesztet es ha pozitiv vagy erosodik es amint eszlelem a mensi elojelet megyek az ugyeletre ( pecseteles) hatha tudnak segiteni :)2022. szept. 5. 07:56
1/10 A kérdező kommentje:
( igy is ugy is mennek pajzsmirogy miatt egy komplett vervetelre )
2022. szept. 5. 07:57
2/10 anonim válasza:
Én igen most a hétre nem várom
3/10 A kérdező kommentje:
Es van mar valami tuneted? :)
2022. szept. 5. 08:19
4/10 anonim válasza:
Cicieim szarnak meg szédülök ennyi 1es
5/10 anonim válasza:
Szia. Én ma vagyok a 36.ciklusnapon. Általában 28-38.napra jön meg, szabálytalan ciklus. Ma tesztelek. De tegnap óta eléggé émelygek, premens tunetek nincsenek, mellem feszülget.
6/10 anonim válasza:
Szia nekem 4 nap van az esedékes napig nekem annyi a tünet hogy picit a melleim nyilal szurkal ennyi ja és nekem pajzsmirigy alulmukodesem volt kezelve van most határ érték között van
1 éve próbálkozunk
7/10 anonim válasza:
Szia! Mi 2 hónapja próbálkozunk a második babával. Péntekre nem várom. Egyelőre semmi tünetem nincsen, valószínűleg csütörtökön reggel fogok egy 10-es érzékenységű tesztet ellőni. :)
8/10 A kérdező kommentje:
En ezt a honapot is elengedtem. A mensim mindig ugy kezdodik hogy verszalak lathatoak az elso 1-2 napban ez ma meg is jelent. Tegnap jol lathatoan szaradt meg a masodik csik bar frissen halovany volt ma igy csinaltam egy masik de ugyan olyan tipust es tiszta negativ lett.
2022. szept. 5. 15:07
10/10 anonim válasza:
Sziasztok, nekem még sok napom van a ciklusbòl, de itt vagyok erősítésnek. Második Babót szeretnénk kb 4 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!