Ha mindketten egészséges vagyunk, akkor én csinálok valamit rosszul?

Figyelt kérdés
Az összes vizsgálat azt mutatja, hogy a barátnőm és én teljesen alkalmasak lennénk egy babát összehozni, mégsem történik meg. Ezért gondoltam arra, hogy esetleg a szeretkezés közben/alatt csinálok valamit rosszul.

2022. aug. 10. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Attól hogy biológiailag minden rendben, még millió dolog befolyásolja a teherbe esést. Mióta próbálkoztok?

Tudok olyat ahol mind a 2 fél egészséges, minden rendben de vagy 4 év kellett a babához

2022. aug. 10. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Egy egészséges, fiatal párnak 1 év sikertelenség még abszolút normálisnak számít, eleve csak utána szokták javasolni a kivizsgálásokat. Amúgy - nem tudom, ezzel mennyire vagytok tisztában - az is számít, mikor vagytok együtt: ovuláció környékén érdemes kb. kétnaponta együtt lenni, olyankor van (a legnagyobb) esély a megtermékenyülésre. Ettől függetlenül tényleg nem kell aggódni, jó pár hónap várakozás is simán belefér. Szurkolok nektek!
2022. aug. 10. 11:12
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Lehet rossz lyukon próbálkoztok
2022. aug. 10. 11:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Nyilván jó helyre dugom...
2022. aug. 10. 11:41
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
20 évesen mentem férjhez, azonnal babát szerettünk volna. 27 évesen szültem az elsőt. Utána született még 3, ugyanaz a férjem, sosem voltam mással és nem történt semmilyen beavatkozás, egészségesek voltunk és vagyunk. Valamiért biztosan volt ez a 6,5 év várakozás, de ha rosszul csináltunk volna bármit is, akkor később sem fogantak volna meg a gyerekek. Kitartás! 😊
2022. aug. 10. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Azt se írtad, mennyi ideje próbálkoztok.

Nemrég rinyált itt egy nő (bár sokak szerint troll volt), hogy hiába voltak együtt egyetlen ovulációkor, mégsem esett teherbe, hát akkor biztos meddő.

2022. aug. 10. 11:46
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

Technikailag nem tudsz hibázni.

Milyen vizsgálatok voltak, mióta próbálkoztok?

2022. aug. 10. 11:51
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
64%
A mai étkezés nem kedves a babaprojektnek. Túl sok a Liezin, ami viszont antagonistája az Argininnek. Ez utóbbi hiányában pedig sérül a kapilláris keringés, ami pl a méhlepény ideális működésének elengedhetetlen feltétele.
2022. aug. 11. 14:35
 9/9 anonim ***** válasza:
78%

A mi kis séfünk sajnos pirosat kapott, pedig igaza van.

Én férfiként kb 2 éve váltottam életmódot.

Csak természetes házi szalámikat, kolbászokat eszek.

Semmi tartósítószer, semmi E betű, semmilyen adalék.

Mekibe és Burgerbe még soha nem voltam.

Plusz még mellé sportolok is, és azóta mimden megváltozott.

Merevedésben 70-80%- os javulás, sperma mennyiség háromszorosára nőtt, lement 25 kiló.

Jobb közérzet, jobb alvás, totálisan jó egészség, stb

Jobb állapotban vagyok mint 10 évvel ezelőtt.

2022. aug. 11. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!