Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha pco-ra gyanakszok hogyan...

Ha pco-ra gyanakszok hogyan álljak neki a kivizsgálásnak? Lépésről, lépesre leírná nekem valak? Magán orvosnál vagy sztk-ban jobb? Babát szeretnénk...🥺

Figyelt kérdés

2022. júl. 22. 02:54
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Először szerintem kellene egy jó dokinál egy hüvelyi uh, hogy tényleg vannak-e cisztáid.

Nekem is volt,miután egy dili nődoki hasi uh után azt mondta,pcos-em van.

A pcos csak hüvelyi uh után diagnosztizálható.

Elmentem egy másik dokihoz,ő csinált hüvelyi uh-t. Persze hogy nem látszott semmi. Semmi bajom nem volt,csak jól rámijesztett az előző doki...

2022. júl. 22. 03:19
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Nődoki, hormonvizsgálat első körben.

Én megjártam vagy 7 nődokit, műtöttek cisztával többször is, egyiknél az egyik petefészkemet is ki kellett venni. Szedtem különböző gyógyszereket, voltam cukorterhelésen, diétáztam.

A cisztákon kívül semmi más tünetem nem volt amúgy, max még a magas cukor. A cisztákon semmi nem segített, de mindig bazinagyra megnőttek, 10-15 cm-re. Végül az egyik doki kínjában felírt fogamzásgátlót. Na azóta nincs cisztám, de ez meg tönkrevágott. Most azon vagyok, hogy szedem össze a pénzt, kimegyek Szlovákiába és a másik petefészkemet is kiszedetem. Megváltás lenne komolyan. Gyereket szerencsére amúgy sem akartam soha.

2022. júl. 22. 06:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajom nem volt,csak jól rámijesztett az előző doki...

A PCOS ilyen, egyik nap vannak ciszták, másnapra eltűnhetnek. De még akkor is lehetsz PCOS-es ha egyáltalán nem cisztásodsz. Egy ez nagyon összetett betegség.

2022. júl. 22. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Én magánba mentem, mert államiban alig adnak időpontot. Uh után elküldtek vérvételre, ahol kifejezetten a különböző hormonokat nézték a szervezetemben. Mivel magas volt a tesztoszteron, ajánlott a nőgyógyász természetes készítményeket, és nekem azok a problémákat pár hónapon belül el is mulasztoták, és aztán teherbe is estem. De itt is van, akinek súlyosabb, oda lehet más lesz a jó módszer.
2022. júl. 22. 11:28
 5/5 A kérdező kommentje:

1. A hüvelyi uht nőgyógyásztól kérjem?

Egyébként azért gyanakszom pco-ra mert alig alig jön meg a menstruációm...most pl megjött Április óta:(

2022. júl. 22. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!