Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Harkány gyógyfürdőben a 3...

Harkány gyógyfürdőben a 3 hetes kezelésről pozitív tapasztalat ?

Figyelt kérdés

Petevezeték elzáródásom van, már lombikozunk eddig sikertelenül.

Valaki volt harkanyba és utána sikerült a baba?

Milyen áron van ez a kezelés?

2022. júl. 19. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Petevezeték elzáródást sajnos nem fog megoldani a gyógyvíz.

Hány éves vagy, és hány lombikciklust csináltatok meg? Párodnak jó minőségű a spermája?

2022. júl. 19. 19:03
 2/8 A kérdező kommentje:

Sperma rendben.

34 eves vagyok.

4. Lombikon vagyunk túl sikertelenül

2022. júl. 19. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Lehet érdemesebb lenne doki váltani, mert valószínűleg más gond is van, ha 4 lombikból nem jött össze
2022. júl. 19. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem a görcsös menstruáción segített.

Kevésbé görcsölök azóta.

Én érzem, hogy sokat segített eü szempontból, viszont a baba azóta sem jött össze, bár őszintén mi csak 2 hetet voltunk, és nem tudtam minden kezelést felvenni.

Én amúgy teljes mértékben hiszek a gyógyvíz erejében.

Mi márciusban voltunk.

Ketten a férjemmel fizettünk összvissz kb 140 ezer forintot, de ebben benne volt az is hogy mi házastársas szobát kértünk, amiért pluszban kellett fizetni.

2022. júl. 20. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
jah amúgy nekem endom van. Természetesen lombikot javasoltak nekem is, de én azt nem szeretném bevállalni.
2022. júl. 20. 14:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem is draga. Akkor lehet elmegyek , ártani nem art :)
2022. júl. 22. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A harkányiról nincs tapasztalatom, de egy másikról igen. Egyetlen egyszer voltunk (azért hogy kikapcsolódjunk, nem termékenységi céllal), és abban a hónapban megfogant a babánk 4 év próbálkozás után!!

Akkora volt a döbbenet amikor megláttam a két csíkot, hogy azonnal tudni akartam mi hozta meg a sikert. Előtte ugyanis már minden természetes gyógymódot kipróbáltunk. És akkor eszembe jutott, hogy mit csináltunk másképp ezúttal... gyorsan megnéztem a gyógyfürdő jellemzőit, és kiderült, hogy nőgyógyászati meg urológiai problémákra is javasolt. Ha ezt előbb tudom!🤷🙈

Nekem elzáródott petevezetők, 2 db mióma, férjemnek sperma gondok akadályozták a teherbeesést. Ezeket rögtön egy év után tudtuk meg, amikor orvoshoz mentünk kivizsgálásra. Többször kellett kontroll, és sosem volt javulás. Lombikot javasoltak, de nem mentünk, várni akartunk vele. Még szerencse! 😊 34 évesen szültem végül.

A harkányi gyógyfürdőnél is hasonló tapasztalatokról számolnak be, úgyhogy nyugodtan próbáljátok ki, nincs veszíteni való.

Én sem hittem korábban az ilyesmiben, de nálunk ez segített.

2022. júl. 27. 23:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett veled kérdező azóta? Kipróbáltad azóta?
2022. dec. 29. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!