Harkány gyógyfürdőben a 3 hetes kezelésről pozitív tapasztalat ?
Petevezeték elzáródásom van, már lombikozunk eddig sikertelenül.
Valaki volt harkanyba és utána sikerült a baba?
Milyen áron van ez a kezelés?
Petevezeték elzáródást sajnos nem fog megoldani a gyógyvíz.
Hány éves vagy, és hány lombikciklust csináltatok meg? Párodnak jó minőségű a spermája?
Sperma rendben.
34 eves vagyok.
4. Lombikon vagyunk túl sikertelenül
nekem a görcsös menstruáción segített.
Kevésbé görcsölök azóta.
Én érzem, hogy sokat segített eü szempontból, viszont a baba azóta sem jött össze, bár őszintén mi csak 2 hetet voltunk, és nem tudtam minden kezelést felvenni.
Én amúgy teljes mértékben hiszek a gyógyvíz erejében.
Mi márciusban voltunk.
Ketten a férjemmel fizettünk összvissz kb 140 ezer forintot, de ebben benne volt az is hogy mi házastársas szobát kértünk, amiért pluszban kellett fizetni.
Szia! A harkányiról nincs tapasztalatom, de egy másikról igen. Egyetlen egyszer voltunk (azért hogy kikapcsolódjunk, nem termékenységi céllal), és abban a hónapban megfogant a babánk 4 év próbálkozás után!!
Akkora volt a döbbenet amikor megláttam a két csíkot, hogy azonnal tudni akartam mi hozta meg a sikert. Előtte ugyanis már minden természetes gyógymódot kipróbáltunk. És akkor eszembe jutott, hogy mit csináltunk másképp ezúttal... gyorsan megnéztem a gyógyfürdő jellemzőit, és kiderült, hogy nőgyógyászati meg urológiai problémákra is javasolt. Ha ezt előbb tudom!🤷🙈
Nekem elzáródott petevezetők, 2 db mióma, férjemnek sperma gondok akadályozták a teherbeesést. Ezeket rögtön egy év után tudtuk meg, amikor orvoshoz mentünk kivizsgálásra. Többször kellett kontroll, és sosem volt javulás. Lombikot javasoltak, de nem mentünk, várni akartunk vele. Még szerencse! 😊 34 évesen szültem végül.
A harkányi gyógyfürdőnél is hasonló tapasztalatokról számolnak be, úgyhogy nyugodtan próbáljátok ki, nincs veszíteni való.
Én sem hittem korábban az ilyesmiben, de nálunk ez segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!