Tapolcán mekkora a várólista lombikra?
Tapolcán nincs várólista lombikra. Nekünk rögtön lombik lesz, nem volt inszem, leletegyeztetésen már írták volna is fel az injekciót, én kértem hogy csak a következő ciklusban kezdjünk, mert nyaralni megyünk.
Ha sikertelen akkor is a törvény által megszabott határidőnek éppen le kell járnia és már mehet is a következő. Mi ezért választottuk ezt az intézetet, igaz sokmindenre magunknak kell odafigyelni, utána járni, de nem lacafacáznak, nem húzzák a drága időnket, hanem csinálják.
Köszönöm. Ez nagyon jó hír. Megnyugtató hisz egy csomó olyat olvasok hogy bizonyos helyeken fél év is lehet. Mostanában elég sok rosszat is olvasok tapolcáról, de az a lényeg hogy sikerüljön.
Pl inszeminációnál sem hagynak fél órát pihenni máshol olvasom hogy kéne.
Akkor lehet petesejt leszívásnál sem altatnak?
Tényleg nincs. Rögtön mehetsz, amikor leghamarabn esedékes kezdeni a protokollt, előtte lesznek vizsgálatok.
Csak lestem én is, hogy ez így megy. Plusz, ha az első nem sikerülne (de persze sikerüljön!), azután is csak 90 napnak kell eltelnie az első beültetéstől a következőig, tehát akár 2 ciklussal később jöhet a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!