Véralvadási zavarral (leiden mutáció) keresek szülész, nőgyógyászt! Tudtok ajánlani?
Szerintem a kérdező PEsti, mert egyedül ők gondolják úgy, hogy másból nem is áll Magyarország :)
Én vidéki vagyok, így jó nőgyógyászt ajánlani nem tudok. De egyetértek, hogy neked hematológus kell jobban. Nekem a saját nőgyógyászom tudott ajánlani megbízható hematológust, mikor kiderült első trimeszterben, hogy Leiden-em van. Azóta is a hematológus tart karban ezen a téren :) de persze a nőgyógyászomnak is mindig megmutatom a friss leleteket.
Így szerintem keress egy számodra szimpatikus nőgyógyászt, nem neki kell értenie ehhez.
Hozzáteszem nekem meglepő módon az állami intézményben lévő hematológust ajánlotta, mert szuper szakembernek tartja. Szóval még extra pénzembe sem került.
Ne nőgyógyászt keress, hanem hematológust, engem pl a nőgyógyász lekoptatott hogy nem gond, szedjek folsavat, több mutáció is van nekem és van amelyik homozigóta
Ameddig nem kaptam vérhigìtót nem is jött létre terhesség
Miért jó, ha a nőgyógyászodnak véralvadási zavara van?
Bocs, nem bírtam kihagyni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!