Ez lehet a beagyazodas? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok. Pcos vagyok és cukorbeteg. 29 napos a ciklusom (merckformin által újonnan) ma vagyok a 20.ciklus napon. 9.napon voltunk együtt. Ugye az együttlet óta eltelt 11 nap. Ma azt éreztem hogy szurkal a bal petefészkem és kicsit olyan mint mielőtt megjonne de leginkább a szurkalast érzem. Lehetséges hogy ez a beagyazodas lenne? Peteérés előtt 2 nappal voltunk ugye együtt a 9.napon mint írtam. Nem tudom ez az lenne e. 10 nap múlva lenne a nemvárt :)2022. jún. 8. 18:24
1/11 anonim válasza:
Ezt senki nem tudja megmondani!!
2/11 anonim válasza:
Tényleg nem lehet megmondani, mitől lehet. Az előző ciklusban én is tapasztaltam mindenféle szurkálást a petefészkem környékén, de nem lett terhesség. Amikor meg terhes voltam, akkor semmi ilyen nem volt.
3/11 anonim válasza:
Honnan tudod hogy a 9.napon van ovud?
29 napos ciklusnál általában a 14-15.nap van ovu, tudom nem mindenkinek. Azért is kérdezem, hogy nézted lh tesztel?
4/11 anonim válasza:
A beágyazódást nem lehet érezni, de ha lehetne, akkor sem a petefészekben éreznéd, mert nem oda ágyazódik be, hanem a méhbe. Ha a petefészkedet érzed, akkor lehet, hogy ez inkább ovuláció.
5/11 A kérdező kommentje:
20.napon lehetséges hogy ovu?
2022. jún. 9. 06:28
6/11 anonim válasza:
Van aki érzi a beagyzódást!
Nem vagyunk gépek bármi megtörtenhet!ha nagyon izgulsz csinálj egy 10es tesztet!ha már beágyazódott akár mutathatja is vagy nem.
7/11 anonim válasza:
Nekem két pötty barnás csepp jelezte a wc papíron a beágyazódást, de fájdalomra nem emlékszem!
Akkor nem is gondoltam rá, csak később raktam össze a részleteket!
Remélem sikeres hónap lesz! Szorítok Neked! 🙏
Teszteltél már?
8/11 A kérdező kommentje:
Megjott vasárnap 🥺
2022. jún. 22. 22:48
9/11 anonim válasza:
Oh, sajnálom! Remélem a következő hónap sikeres lesz.
Első baba? Nekem a várandósság alatt volt cukorbetegségem...
(7-es vagyok)
10/11 A kérdező kommentje:
Igen első lett volna 😏
2022. jún. 22. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!