Értékelhetetlen HSG? Ha nem fáj akkor átjárható?
Voltam HSG-n, aminek az eredménye értékelhetetlen lett. Kétszer is megpróbálták de nem jutottak eredményre. Egyáltalán nem fájt csak csalódott vagyok, hogy nem jutottunk előrébb. Egyáltalán nem fájt.
Olvastam, hogy azok akiknél probléma van nagy fájdalmakat éltek át...
Valószínűleg megismétlik majd de csak a következő ciklusban..szóval tudom ha az orvos se tudta nyilván ti sem csak a tapasztalatok...jelenthet jót, hogy nem fájt?
Hát nem tudom, szerintem a fájdalom nem mérvadó. Én átjárható voltam, mégis görcsöltem. Erre azért ne alapozz.
Ha jól értem, nem látták hogy távozik-e a kontrasztanyag. Érdemeslenne Hycosy-t is megpróbálni, hátha ott látnak majd rendesen.
UPDATE
A fájdalom tényleg nem mérvadó. Az ismétlésnél a katéter felhelyezés kimondottan fájt, a röntgenbe két oldalról segítve támogattak be. Amúgy átjárható, a kontrasztanyag befecskendezést nem is éreztem. A legutóbbival ellentétben viszont a következő 3 napban eléggé görcsöltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!