0,5 mm-es méhnyálkahártya vastagság a 10.napon, teljesen esélytelen így a teherbeesés?
Figyelt kérdés
Második clostis ciklusban vagyok, az előzőből nem lett terhesség, menszesz előtt volt 1,4 mm. a nyálkahártya. Ez a 0,5 valóban kevés hozzá, hogy ebben a hónapban ha meg is fogan, megtapadjon? Ösztrogént szedetett velem 4 napon át a doki az előző ciklusban, és most is javasolta ezt, de ez láthatóan kevés hozzá, hogy vastagabb legyen. Most vettem még E vitamint mellé, mivel lehetne még próbálkozni megnövelni?2022. jún. 3. 10:59
1/9 anonim válasza:
Hát ez sajnos egyelőre elég vékonyka.
2/9 anonim válasza:
Hát ebből nem lesz semmi sajnos.
Minimum 800 egység JÓ fajta E vitamin kellene.
3/9 A kérdező kommentje:
Ma vettem, 400-ast, megpróbálkozom vele hogy szedem, és hátha akkor köv.ciklusra már használ.
Azért elkeserítő, mert mind2 petefészkemben 3-3 petesejt van már 18 mm vagy afeletti állapotban, tehát maga a peteérés stimulációja az több mint jól sikerült. Csak hát ez a nyálkahártya...
2022. jún. 3. 11:44
4/9 A kérdező kommentje:
A bioextrás jónak számít? Vagy vegyek másik fajtát?
2022. jún. 3. 11:56
5/9 anonim válasza:
A bioextra egész jó. Még jobb a Gal olaj
6/9 anonim válasza:
Napi fél liter kaukázusi kefír és 1 dl jó minőségű vörösbor is segít. De ebben a hónapban már ne reménykedj. 8 mm-t nem fog nőni...
7/9 A kérdező kommentje:
Kefírt minden nap iszok...Igaz nem fél litert, 3 decit, és nem ezért, hanem csak mert szeretem. Inni nem iszok :D Köszönöm a tippet!!!
2022. jún. 3. 15:56
8/9 anonim válasza:
mm? Ez biztos?!
Furcsállom, sose írták ki nekem még tized mm-re az eredményt. Nem gondoltam, hogy ilyen pontosan mérhető.
Ha ez cm, akkor jobb a helyzet
9/9 anonim válasza:
Kedves kérdező,miletr veled azota?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!