Valakiiii Segítseeeenn!!??

Figyelt kérdés

Pcos-em van. Szedtem Norculutot hogy megjöjjön azzal meg is jött 2hónapig. Kaptam Clostit amit 2hónapig tudtam szedni... (Amúgy 3hónapig kellett volna de ebben a hónapban kimaradt.)Vissza mentem,ultrahang,terhessèg nem látható kb 3napja kèsik. Írt Metformint,ès ujabb 2havi clostit,(ami ugye a 3havi adagot teszi ki. )Együtt kell szednem a Clostit ès a Metformint 3hónapig ha így sem sikerül Laparoszkópia.Namost .

Pár napja reggelre a bugyimon olyan mintha le lenne foltokba öntve vízzel ez átlátszó színű,mellè jön a fehèr folyás is . Járt már így valaki ?Nem viszket,nem büdös . Utalhat ez terhessègre ? 2hèt mulva kell visszamennem ultrahangra.

2022. máj. 31. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szurkolok! De legalább tudni fogod mi a helyzet...

Ha most nem sikerül, én jó szívvel ajánlom neked az aviva tornát, szerintem egy csoda, 3 honap alatt rendbetette a ciklusomat, majd teherbe is estem. Pco-soknak is ajánlott, a környezetemben tobb sikersztori is van

2022. máj. 31. 21:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett az eredmény? :)
2022. jún. 1. 09:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos negatív lett....
2022. jún. 1. 11:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Kerdezo, azota van valami valtozas?
2022. szept. 21. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!