Clostilbegyttel vagyok a ciklusom 16. napjan, 3 db domináns tuszövel, amelyek 31x25, 30x18, 28x20 mm-esek. 10 mm a mehnyalkahartya Szerintetek ebböl mekkora esellyel lesz harmasikrek? Vagy öruljek, ha 1 összejön?
A closty segithet jobb minőségű petesejt képződésében, de nem garantálja. Ezért van, hogy több ciklus is lehet clostys.
Tudom, ez a legnehezebb, de nyugi, ez sajnos ilyen mókuskerék, nem tudni az okokat és bármennyire szeretnénk, nem a mi kezünkben van a gyeplő.
Mi értjük, hogy volt 1 darab UH, te nem érted hogy az még nem követés. Hiába volt előtte ovud, ha rossz minőségű volt a petesejt.
Nem muszáj szedni, bízd a természetre, de akkor vsz nem lesz gyereked.
Vagy fogadd meg és menj meddőségire, a Closty nem az egyetlen és közel sem mindenki számára megfelelő gyógyszer.
köszi a valaszt.
amugy mar van egy gyerekem, aki azonnal összejött, ezert meginkabb nem ertem hogy romolhatott el ennyire a dolog
Nem romlott el a dolog, de teljesen más a körülményed, mint mikor az első gyermeked fogant. Lehet máshogy érkezel kicsit, más módon van stresszes, teljesen más impulzusokat kap a szervezeted. Nincs 2 egyforma terhesség és 2 egyforma teherbeesés sem.
Az hogy domináns tüszőket láttak, még nem jelent semmit, a követés lényege a több uh, szigorú kontroll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!