Probléma lehet, ha felbontás előtt (patikussal egyeztetve) szobahőn tároltam az Ovaleapet, aztán még szintén bontatlanul hűtőbe rakom?
És az nem lesz gond, hogy eddig nem volt hűtőben?
A patikus azt mondta, ha már egyszer szobahőn tároltam, ne tegyem hűtőbe.
Arra gondoltam, hogy esetleg jégakku nélkül rakok be hűtőtáskát a hűtőbe, akkor annyira nem hűl le szerintem, és abba a gyógyszert
Köszönöm :) végül a hűtőtáskát lehűtöttem előtte, így nem melegedett fel nagyon, viszont ki se billentettem annyira az eddig tartott szobahőről.
Holnap reggel kezdem, már nagyon izgulok :)
Szia!
Igen, sikerült. Minimálisan túl is stimuláltak, tüneteim ugyan nem voltak. De 20 petesejtem lett leszívva összesen.
Már 20 hetes kismama vagyok, 5 naposan kaptam vissza egy embriót.
Nekem semmi negatív tapsztalatom nem volt egyik stimulációs injekcióval sem. Minimálisan ugyan puffadtam, illetve hőhullámaim voltak, de semmi egyéb rossz dolgot nem tapsztaltam.
Az Ovaleapet volt a legkönnyebb beadni, mert ugye patronos, előretöltött, nem kell kevergetni a port a folyadékkal. Illetve pici, rövid tűje van, nem is fájt :)
Sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!