Szerintetek a huvelyvaladekba lathato vercsikok a mensest jelentheti vagy mrg bizakodhatok?
Figyelt kérdés
5 napja kesik. Holnap szerettem volna tesztelni. Teljesen kivagyol lelkileg. Meglattam es vegem. 7 honapja probalkozok :( munkahelyet csupan ezert nem valtok mert mar inkabb babazni mennek es eles probalkozas kozepette nem szeretnek munkahelset valtani. Egyszeruen nagyon melyen erintett hogy valoszinuleg verzes jelentkezik :(2022. ápr. 24. 00:13
1/11 anonim válasza:
Bármi lehet, de én most megcsinálnám azt a tesztet, mert nekem sokszor ahogy teszteltem és negatív volt meg is jött.
2/11 A kérdező kommentje:
Reggel megcsinalom. Teljesen kivagyok mar :( Ez most teljesen padlora vagott :(
2022. ápr. 24. 00:24
3/11 anonim válasza:
Én ezért tesztelek korán mire meg kell jöjjön túl vagyok a reménykedésen, gondolom most 5 napig boldogan repkedtél, hogy sikerült(ami azért nem kizárt).
Mért nem csinálod meg most és akkor vagy kisírod magad, hogy nem sikerült vagy az örömtől.
5 nap késés után ha terhes vagy akkor is 2 csík van ha egymás után pisilsz.
4/11 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Ha így ki vagy borulva, most csinálj egy tesztet, felesleges húzni az időt. Úgysem fogsz tudni aludni, legalább oka is lesz, vagy így, vagy úgy.
6/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Igen csinaltam negativ. Viszont tegnap leesett a hom is 36.7 re. Reggelre volt egy kicsi folyasom amiben volt minimalis ver majd tettem be tampont azota nem volt semmi. Viszont ami erdekesen alakult hogy a hom ismet 37.0
Lehet egy bugyuta gondolat es csak az hogy nagyon szeretnek babat de nem lehet hogy egy kesoi peteeres volt es ez csak a beagyazodas volt ejszaka?
2022. ápr. 24. 12:44
7/11 anonim válasza:
eddig milyen volt a ciklusod? rendszeres 28 naponkénti? vagy elő szokott fordulni hosszabb is?
8/11 A kérdező kommentje:
7 honapja nem szedem a gyogyszert. Masodik honapba volt 32 napos de onnantol 25-26 napos volt.
2022. ápr. 24. 15:04
9/11 anonim válasza:
akkor nem valószínű, hogy ennyit tolódott volna a peteérésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!