Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Krónikus prosztatagyulladással...

Krónikus prosztatagyulladással van esély a megtermékenyülésre? Van aki ebben a cipőben jár és sikerült?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron krónikus prosztatagyulladást diagnosztizáltam nálam. Azóta a legtöbb tünetem megszűnt, de ejakuláció közben néha enyhe fájdalmat érzek a végbél és a farokcsont felől, illetve az intenzitás sem olyan mint régen, van amikor csak kifolyik a sperma. Pár hónapja próbálkozunk a baba projekttel, de nem igazán jön össze, így aggódom, hogy a gyulladás hatással van a nemzőképességemre. Az urológusom szerint nincs hatással rá, nem indokolt a sperma vizsgálat, de nem egy internetes oldalon pont az ellenkezőjét lehet olvasni. Van már egy gyerekünk, hamar össze is jött, így elméletileg nincs akadálya. A feleségem szerint ne aggódjak ezen, de én mégis félek, hogy nem lehet több gyerekem. Van akinek sikerült a gyerekvállalás természetes módon prosztatagyulladás mellett is?
2022. márc. 26. 17:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm az őszinte válaszodat! Jobbulást a férjednek, nektek pedig hosszú és boldog életet kívánok!
2022. márc. 28. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!