Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nehéz teherbeesés, munkahelygo...

Nehéz teherbeesés, munkahelygondok. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve dolgozok a munkahelyemen, kb azóta szeretnénk babát is. Konkrétan csak emiatt jöttünk haza külföldről és úgy gondoltam max 1 évet fogok dolgozni. De sajnos a baba nem nagyon akar összejönni. Voltunk vizsgálatokon, a férjem vitaminokat kapott, most vágnánk bele az inszembe. De megmondom őszintén ha az se sikerül hónapokig én kikészülök ezen a helyen. Nem a munkával van gond, hanem a munkatársakkal, a folyamatos cseszegetésekkel. Nem tudom mi lenne a jó döntés, szívem szerint váltanék, viszont idén már 35 leszek és nem szeretnék várni a babavállalással
2022. márc. 4. 06:39
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Ha van lehetőség váltanék.

Nekem is szarul jott ki,mert új munkahelyen az első hónapban teherbe estem,de hát ez van,munkahelyet barmikor lehet es kell is valtani ha szukseges.

2022. márc. 4. 06:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A munkahelyi gondok és a stressz is közrejátszhat abban, hogy nem jön össze a baba. Én váltanék a helyedben. Kellemetlen az, ha az új helyen "azonnal" teherbe esel, de ha nem sunnyogsz, akkor nem feltétlen lesz belőle gond.

(Volt olyan kolleganőm, aki eleve kb. 3-4 hónapos terhes volt, mikor felvették, és nem mondta el a próbaidő végéig... helyette mindig kabátkában meg ilyen-olyan ruhákban járt, hogy ne bukjon le a pocakkal. Utána nem értette, miért haragszik rá mindenki.)

2022. márc. 4. 06:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismi 1 évig próbálkozott postán dolgozott, ahogy eljött a másik helyen a próbaidő alatt terhes is lett.
2022. márc. 4. 07:12
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Én nem váltanék, pláne a te korodban. A baràtnőm is hasonlóan volt, mint te, vagyis még nem próbálkoztak, de pont előtte váltott, mert nem tetszett neki a munka - mondjuk neki sosem tetszik egyik se :D -, na akkor kellett némi idő, míg munkát talált, mikor talált, ott próbaidő után végül nem tartották meg, akkor megint munkát kellett keresnie, megint kivárni a próbaidőt, és aztán kezdtek el próbálkozni, majdnem egy év "késéssel", de ugye akkor ezt a munkahelyet is úgy fogja ott hagyni, hogy pár hónap után közli, hogy terhes, szóval visszavenni nem biztos, hogy visszaveszik.

Na, én 35 évesen nem biztos, hogy belevágnék ebbe a hercehurcába, pláne, ha gond is van. Egy olyan munkahelyen, ahol ott vagy egy ideje, könnyebben engednek el ide-oda (esetleges kezelések miatt), mint egy újról.

De ez az én véleményem. 35 évesen már tuti nem pattognék, ha gyereket akarnék.

2022. márc. 4. 07:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem váltanék, pedig én sem szeretem a munkahelyemet.
2022. márc. 4. 08:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Vágjatok bele az inszembe és ha nem sikerül többször akkor válts.. ha eddig kibírtad már ezt a pár hónapot is kibírod hidd el.
2022. márc. 4. 10:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából ki lehet bírni, meg itt tudják is hogy babát szeretnénk, csak sokszor annyira ki tudok akadni, hogy szívem szerint azonnal felmondanék. Illetve persze az is stresszel hogy már rég nem lennék itt ha úgy alakult volna ahogy terveztem. Valószínű elkezdjük az inszemet.
2022. márc. 4. 10:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 2 éve próbálkozunk. Már azelőtt próbáltuk, hogy az ismerősök elkezdték. Mind babáznak. Mikor elkezdtük úgy éreztem, hogy szívesen váltanék munkahelyet de nem szeretném azzal kezdeni, hogy esetleg teherbe esek. Pedig kellett volna. Azt gondolom a munkahelyi stressz is közre játszik, ugyanis mindketten feszült környezetben dolgozunk. Ha nem érzed jól magad a munkahelyeden szerintem válts.

2022. máj. 13. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!