LH teszt alakulása.Napokon belül pozitív lesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Új vagyok az LH tesztelésben. Az elmúlt pár napban kezdtem hozzá. Eddig viszonylag rendszeres ciklusaim voltak, de mostani kimaradt. Ezeket a LH teszt eredményeket kaptam.Várható, hogy a napokban ez pozitív lesz? Az utolsó kettő ma készült.
2022. febr. 21. 20:16
1/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem mindig ugyanazt a típusú tesztet használd. Nekem kellett pár hónap, mire rájöttem hogy nálam mikor pozitív. Általában nem volt olyan erős, mint a kontroll csík. Többször is azt hittem hogy "na ma pozitív", aztán másnap "még pozitívabb" lett. A tapasztalat: minden nap csináld meg délben, tényleg egyre erősödik, aztán egyszer csak látványosan gyengül/eltűnik. Na, az előtte lévő volt a "tényleg pozitív" :) Azt követő 24 órában lesz elvileg peteérés, de előtte is érdemes próbálkozni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen akkor e szerint próbálkozom ☺️
2022. febr. 25. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!