Hogy tudnak mások ebben a vírushelyzetben a babavállalásra koncentrálni?
Figyelt kérdés
Szeretnék én is erre összpontosítani de a stressz, a bizonytalanság , a kiszolgáltatottság úgy elveszi a figyelmemet illetve a jókedvemet, káosz az érzelmi életem mert nem tudok magabiztosan a gyermekvállalásra tervezni…
Ti, vagy ismerősötök hogyan oldották meg ezt a problémát, hogy lehet ezt az egészet figyelmen kívül hagyni, vagy túllépni rajta?
2022. febr. 21. 16:27
11/12 anonim válasza:
A jarvany alatt rendben volt a munkahelyunk. Nem lett kevesebb melo es a munkarend sen valtozott. A fizetes nem lett kevesebb es 2 emelest kaptunk is azota :) nem vettuk fel az oltasokat. Ezen felul barmilyen problemank akadna a maganorvost megbirjuk engedni ertem itt fogaszat nogyogyaszat vagy hasonlok. Ugyan olyan eletet elunk mint jarvany elott annyival masabb hogy nem kulfoldre megyunk nyaralni hanem balcsira. Az hogy a maszkot kell e hasznalni? Amikor kell hasznaljuk amikor nem letesszuk. Nem problemazunk. Es igen feleve dontottuk el hogy gyermeket szeretnenk. Es igen nem reg meg a parom is elkezdett tovabb tanulni :)
12/12 anonim válasza:
Pont leszartam a vírust mert örültem hogy több mint 2 év után sikerült úgy hogy endom van és 2x műtöttek miatta pont amikor tombolt és szerencsém volt hogy nem lettek lemondva.
A 3 oltást beadattam és vigyáztam magamra. Ettől még nem áll meg az élet.
Egyébként amikor 5 hetes voltam elkaptam, de nem lett semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!