NK ölősejtet érdemes lenne megnézetni, ha nem volt még terhességem?
Autoimmun pajzsmirigy alulműködés van, syntroxint szedek rá, de az anti tpo nem akar 1300-ról mozdulni.
Ezen kívül volt 3 sikertelen inszem, a következő már a lombik lenne kb jövő nyáron.
Illetve a második inszem után a 10. napon volt egy fél napig tartó barnázás, amire azt hittem, hogy beágyazódás lesz, de a 14. napon csak minimális hcg volt, és két nappal később meg is jött.
A gond az, hogy nem a vérből kimutatható NK ölősejtek számítanak, hanem a méh belső falán lévők. Ezt az én dokim is mondta, így ők nem látják értelmét a vérből történő kimutatásnak, hanem biopsziát javasoltak.
Egyébként meg lombiknál is közre játszik, hiszen nem engedi megtapadni az embriót.
Az előttem szóló azzal keverheti, amikor a hüvely ph-ja nem jó a spermáknak, és megöli őket, de az egy teljesen más történet.
#3 nekem vérből nézték és mindenki másnak is, akit tudok. Az én dokim nekem így mondta és vérből javasoltam bár ahány doki, annyi féle küldött.
Amit írsz az viszont érdekes, érdekelne hol csinálnak ilyen vizsgálatot, mert nálunk csak vérből nézték. Kettes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!