Mire utalnak ezek a glükóz és inzulin, valamint pajzsmirigyértékek?
Sziasztok!
Nagyon régóta sikertelenül diétazok ( kb. 1,5 éve, akkor jött rám olyan 9 kg ami nem akar lemenni és semmit nem változtattam). Az alábbi labor eredményein lettek nemrég:
Glükóz:
0’: 4,8
60’: 4,8
120’: 5,4
Inzulin:
0’: 4,7
60’: 30,8
120’: 18,8
Anti TPO: 1300 felett (60 alatt jó, de közel 6 éve ilyen magas - hashimoto, de nem csinálnak vele semmit)
T3: 5,3
T4: 15,3
sTSH: 3,95
Ezek hatarerteken belül vannak de orvos szerint magas értékek, de azt mondta hogy nem kell vele foglalkozni.
Összességében ezek mire utalnak? Mit tudok tenni, hogy végre visszafogyjak (9 kg + még olyan 2-4 kg).
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ez a Tsh bár határértéken belüli, teherbeeséshez mégis magas lehet. Amikor nekem kb ennyi volt nem csináltak vele semmit, de amikor gyereket akartam, akkor le kellett vinni 2-re.
Milyen orvos látta a leletet.
Mennyi a mozgás egy héten?
Mindenképpen menj el egy normális endokrinológushoz aki foglalkozik a hashimotoval! Én dr. Naszódy Pétert tudom ajánlani, nekem nélküle nem sikerült volna teherbeesnem.
Az inzulinod teljesen jó. A glüköz fura, hogy a 120 perces még emelkedik... Erre is mond majd valamit az endokrinológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!