Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Májusban a bal petevezetékem, júniusban pedig a jobbat vették ki. Hormon vizsgálat is volt, mindent rendben találtak. Utána meg is jött minden hónapban pontosan. Most késik, 2 napja fehér sűrű folyom van, néha néha érzem hogy szúrkál hol jön oldalt hol a bal oldalt. Bizonytalan vagyok nagyon hogy miért van ez. Melleim is megnőttek.#Képtelenség a terhesség?
2021. okt. 26. 10:19
1/10 anonim válasza:
Most arra vagy kíváncsi, hogy lehetséges e az, hogy terhes vagy? Nem, természetes úton nem tudsz petevezetők nélkül teherbe esni. Miért kellett kivenni őket?
2/10 A kérdező kommentje:
Tályog miatt távolították el
2021. okt. 26. 10:34
3/10 anonim válasza:
Ha nincs petevezetéked, 100%, hogy nem vagy terhes sajnos.
4/10 anonim válasza:
Petevezeték nélkül meddő vagy. Ha nem lombikkal van gyerek, akkor csak a szentlélek jöhet szóba.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem voltunk meddőségibe még
2021. okt. 26. 11:55
6/10 anonim válasza:
Mivel a természetes megtermékenyítéshez kell, hogy legyen petevezetéked, így biztosan nem vagy terhes. Mindenféle rosszindulat nélkül kérlek olvass át 1-2 oldalt, hogy miként is jön létre egy terhesség… nálad csak a lombik jöhet szóba. Azért számítasz meddőnek, mivel nincsenek petevezetékeid.
7/10 anonim válasza:
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, a sűrű folyást okozhatja valamilyen fertőzés is. Amennyiben nem múlik el 1-2 nap alatt javaslom keresd fel a nőgyógyászod, hogy el tudjátok kezdeni a megfelelő kezelést.
8/10 A kérdező kommentje:
Ma megjött.. De mindenképp elmegyek dokihoz mert nem egyformán jön meg. Februárra kaptam időpontot a meddőségibe. Valaki tudna esetleg erről részleteket mondani?
2021. okt. 27. 18:43
9/10 anonim válasza:
Az alapvizsgálatok a következők:
Női részről:
3. És 21. Napi hormonpanel
Szerológiai labor
AMH labor
Ultrahang
Férj részről:
Labor
Sperma vizsgálat
Ha ezek az eredmények megvannak, akkor az alapján indítják el a protokollt. Ami lehet rövid vagy hosszú.
Ha esetleg kérdésed van még nyugodtan kérdezz. Én is lombikozok.
6(7) válaszoló voltam :)
10/10 A kérdező kommentje:
És ha minden rendben van, akkor mennyi időbe telik a pozitív tesztig?
2021. okt. 29. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!