Van itt olyan aki Hashimoto korban szenved es probalkoznak a gyerekvallalasal?
Vagy mar esetleg terhes is vagy mar szult?
Mennyire nehez teherbeesni es milyen komplikaciok lehetnek terhesseg alatt?
Nekem 2 gyerekem van, mindkettő 2-3 hónap "alatt" fogant. Nem volt ezzel kapcsolatos gond a terhességben, a betegség is inkább javult. Az első évben a szülés utàn kellett gyakrabban nézni, akkor ingadozott a TSH.
ATPO 2000 felett volt nekem mindig.
Harom gyerek, Hashimoto, mindharom elso honapban fogant.
Ha a hormomokat beallitja az endokrin doki, elmeletileg ugyanannyi az esely mint egeszsegeseknel.
Nekem is hashimoto van, 2 éve várjuk a babát, Jelenleg épp a második inszem eredményére várunk. De nálam van még mellette prolaktin és cukorgond is. Természetesen már minden kezelve van.
Sikerülni fog, csak valakinek előbb van akinek később. Ne add fel. 😊
Egy ismerős anyukának becsúszott a baba...
Mivel 10 éves korától azt hajtogatták neki, hogy majd csak segítséggel lesz gyereke, így kicsit lazán kezelte a védekezést..
Semmi gond nem volt.
Császár lett, de teljesen más okból ( régemmi csípőműtét)
nekünk 2 és fél éve nem jön. Szintén hashimoto de nem ezen múlik.
Amúgy azt vettem észre , hogy azoknak az ismerőseimnek akiknek pl tüneteket is okozott a hashimoto (pl hízékonyak lettek) nekik hamar összejött.
Nekem nincs tünetem, sőt magas a pulzusom és vékony vagyok , ami miatt mindig inkább pajzsmirigy túlműködésre gyanakodtak nálam és mégis alulműködik.
Mondjuk nálam bejátszik egy kis endometriózis is, de hát ki tudja hogy még mi miatt nem jön a baba.
Nagyon stresszes is vagyok az is igaz.
Jelenleg a lombikot teljes mértékben elutasítom , így egyelőre ott tartunk hogy 35 évesen csak várok...
hát sajnos ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!