Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van itt olyan aki Hashimoto...

Van itt olyan aki Hashimoto korban szenved es probalkoznak a gyerekvallalasal?

Figyelt kérdés

Vagy mar esetleg terhes is vagy mar szult?

Mennyire nehez teherbeesni es milyen komplikaciok lehetnek terhesseg alatt?

2021. okt. 25. 23:10
 1/7 Derjaderja ***** válasza:
73%

Nekem 2 gyerekem van, mindkettő 2-3 hónap "alatt" fogant. Nem volt ezzel kapcsolatos gond a terhességben, a betegség is inkább javult. Az első évben a szülés utàn kellett gyakrabban nézni, akkor ingadozott a TSH.

ATPO 2000 felett volt nekem mindig.

2021. okt. 25. 23:30
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Harom gyerek, Hashimoto, mindharom elso honapban fogant.

Ha a hormomokat beallitja az endokrin doki, elmeletileg ugyanannyi az esely mint egeszsegeseknel.

2021. okt. 26. 01:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hashimoto van, 2 éve várjuk a babát, Jelenleg épp a második inszem eredményére várunk. De nálam van még mellette prolaktin és cukorgond is. Természetesen már minden kezelve van.

Sikerülni fog, csak valakinek előbb van akinek később. Ne add fel. 😊

2021. okt. 26. 08:55
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Első hónapban teherbe estem, semmi gond nem volt a terhességgel, sem a babával.
2021. okt. 26. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

Egy ismerős anyukának becsúszott a baba...

Mivel 10 éves korától azt hajtogatták neki, hogy majd csak segítséggel lesz gyereke, így kicsit lazán kezelte a védekezést..

Semmi gond nem volt.

Császár lett, de teljesen más okból ( régemmi csípőműtét)

2021. okt. 26. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

nekünk 2 és fél éve nem jön. Szintén hashimoto de nem ezen múlik.

Amúgy azt vettem észre , hogy azoknak az ismerőseimnek akiknek pl tüneteket is okozott a hashimoto (pl hízékonyak lettek) nekik hamar összejött.

Nekem nincs tünetem, sőt magas a pulzusom és vékony vagyok , ami miatt mindig inkább pajzsmirigy túlműködésre gyanakodtak nálam és mégis alulműködik.

Mondjuk nálam bejátszik egy kis endometriózis is, de hát ki tudja hogy még mi miatt nem jön a baba.

Nagyon stresszes is vagyok az is igaz.

Jelenleg a lombikot teljes mértékben elutasítom , így egyelőre ott tartunk hogy 35 évesen csak várok...

hát sajnos ez van...

2021. nov. 1. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
4. sikertelen hónap. Én 23, párom 25… Tudom, hogy nem kellene stresszelni, de kikészülök. Szedek szelént, D,C,E vitamint, folsavat, cinket. Közben galaj teát iszom, az fél év alatt 3 körüli értékről levitte a TSH-t 0,52-re. AntiTPO a megengedett érték többszöröse. A hónapban megyek újra kontrollra. Emellett ovuteszt és hőmérőzés- mindegyik tökéletes. Bízom benne, hogy még idén összejön.
2021. nov. 3. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!