Akik Prolaktinra kaptak gyógyszert, azoknál milyen mellékhatások jöttek elő (ha voltak persze)? Ma este veszem be az első tablettát és kicsit félek.
Köszönöm szépen a válaszokat! Nekem fél szemet kell bevennem 2x 1 héten. Ma vettem be, illetve majd szombaton fogom. Remélhetőleg nem lesz mellékhatása, na de sosem tudni. 6 hétig kell szedni, aztán lesz egy vérvizsgálat, hogy van e változás.
Ami furcsa, hogy a betegtájékoztatóban az van, hogy a terhesség tervezése előtt egy hónappal abba kell hagyni szedni. A doktornőtől előtte rákérdeztem, ő azt mondta nyugodtan lehet próbálkozni, de ha pozitívat tesztelek, hagyjam abba a szedését.
Ha bromocriptint kaptál akkor azt lehet terhesség alatt is, nekem a 8.terhessegi hétig szednem kellett. 860 körülire értékről 3 hónap alatt levitte 30-ra úgyhogy csökkentettünk az adagon és fel szemet szedtem utána akkor lett 200 körüli az érték, akkor lettem terhes
Mellékhatasa nem volt
Cabergoline a tabletta neve (külföldi, mivel külföldön is élek). Nekem 1000 az értékem. Az MRI nem mutatott elváltozást. Mégis folyamatosan emelkedik, úgyhogy úgy döntött a doktornő, hogy kezeljük.
3 hónap az nem túl sok. Bár már volt annyi minden miatt várakozás (vizsgálatok, vetélés), hogy sok kicsi sokra megy.
Te jó ég! Ez nagyon durva. De szerencsére lecserélték nálad a gyógyszert.
Az igazat megvallva, én el sem olvastam teljesen a mellékhatásokat. Rápillantottam persze, de aztán úgy voltam vele, hogyha végignyálazom, csak beparáztatom magam rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!