Tudna ajánlani valaki jó dokit spermiogramhoz?
Sziasztok csajok, új vagyok itt. Spermiogramot szeretnénk a párommal hogy kiderüljön milyenek a katonák. Nálunk Szlovákiában alsóhangon is 150-200€ ami kb 70ezer Forintnak megfelelő összeg. Győrtől kb 20km-re lakunk, Győrtől Pestig szinte bárhova elmennék ha tudnátok valakit ajánlani. Az a helyzet hogy az itteni orvosok csak a pénzt nézik és nem a pácienst.
Kicsit magunkról: 2,5 éve probálkozunk 1 vetéléssel a hátunk mögött. Én pajzsmirigyes vagyok de kezelve van gyógyszerrel, emellett peteérés minden honapban tüpontos ciklussal pipa.. nem értjük hogy csuszik el a dolog, imàdunk együtt lenni , a fertile időben 2 naponta vagy akár naponta is. Nem vagyunk az a rástresszelős tipus azért is nem mentünk el eddig dokihoz mert úgy vagyunk vele majd sikerül. Ha meg nem úgy is jó akkor annak oka van a jó Istennél. Terhességi tesztet évek ota nem láttam, szóval nem kell az a komment hogy “engedd el ès majd jön ha jönni akar” mert nyugi mintaanyu hidd el nem parázunk meg nem hőmérőzünk.
Aki ezt olvassa és hasonló helyzetben van, kivánom hogy minél hamarabb kerüljön áldott állapotba ♥️
Ui.: nem, nem vagyunk vevők a lombikra
Budapesten a központban L33 Medical Corvinban jártunk. Friss mintát vinni kellett, ott azonnal megnézte a biológus, kielemeztem megírta a leletet és el is magyarázta nekünk. Szerencsére nem volt komoly gond, de ha az lett volna, azt hiszem komoly tesztet is tudnak végezni 2. lépésként.
Az alap vizsgálat 20 ezer, a komplex 75 jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!