Lombikos vagyok. Járt úgy valaki hogy nem tudtak fagyasztani embriót de amit visszakapott beágyazódott?
Én.
6 termékenyült meg, 2-t kaptam vissza 3 naposan.
Mindketten szépen fejlődnek, de a többi sajnos nem érte meg az ötödik napot.
Nálad szerintem a 4 sajnos nem volt túl jó minőségű, ha 5 naposan nem tudták még őket fagyasztani, hanem még hagytak nekik 2 napot.
Bízz abban a kettőben! Sok sikert!🍀
Ismerem az érzést, az első sajnos nekem sem sikerült, az rosszul sikerült stimuláció is volt szerintem.
Köszönöm a gratulációt. Igen, mindketten velünk maradtak. Most vagyok 26 hetes, izgatottan várjuk őket.😊
Tőlem 18 petesejtet szívtak le ( pcos vagyok magas Amh-val), sajnos csak 3 termékenyült meg és csak 1 jutott el 5 napig. Azt visszakaptam arra azt mondták az az egy az szép.
Utólag kiderült, annyira nem volt szép az sem ( 1BB minősítést kapott, az azért annnyira nem jó). Sajnos csak kémiai lett belőle, lett valamennyi hcg, de nem fejlődött tovább :(
Hát igen. És nem is csak amiatt volt borzasztó, hogy nem sikerült, hanem annyira nagyon sok petesejtből ilyen siralmas arányok lettek.
Viszont, hogy téged bíztassalak: Én elég sok történetet végigolvastam már különböző csoportokban, és ezek alapján a te 2 szép embriód a 7 petesejtből egy teljesen korrekt és jó arány. Nagyjából 7-8 leszívott petesejtből szokott maradni 2-3 embrió. Amiket aztán vagy fagyasztanak vagy visszakapnak.
Szóval szerintem minden esélyes megvan, hogy ez sikerüljön!
Szurkolok!
4-es voltam
Írd majd meg kèrlek. Szorítok :)
-szintén egy lombikos voltam ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!