Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nincs PCOS,hormonokkal minden...

Nincs PCOS,hormonokkal minden rendben mégsem lehetnek várandós, mivel nincs ovulació. De akkor mi is a probléma?

Figyelt kérdés

Cikluszavar miatt járok orvoshoz, harmadik napi hormonvérképpel minden a legnagyobb rendben, nincs PCOS.

Ma voltam vissza az eredménnyel, körülbelül 40. naposak a ciklusaim, az orvos mondta hogy így nincs is ovuláció, szóval ha szeretnénk gyermeket, akkor gyógyszerek segítségével tudnék csak teherbe esni. Viszont nem tud semmit mondani, hogy miért van ez, mivel belsőleg az eredmények szerint minden rendben.

Ezt így el kellene fogadni és beletörődni? Nem több vizsgálat kellene hogy valóban minden rendben van-e? Van esetleg valaki akinek 40 napos ciklussal sikerült gyógyszerek nélkül a teherbeeses?

Nagyon elkeseredtem a mai vizsgalat alkalmával.

2021. aug. 6. 13:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is 39-40 naposak a ciklusaim. Ovulációm a 25. ciklusnap környékén szokott lenni (vannak hőgörbéim, plusz ovuteszteltem is)

Második gyermekünket várom, semmilyen gyógyszer nem kellett hozzájuk, se lombik, se inszem, természetes úton fogantak

😊

34+1hetes kismama

2021. aug. 7. 05:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy probléma simán okoz olyat, hogy nincs ovu.
2021. aug. 8. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Jelen! Elindultam kivizsgálasra, mert amellett, hogy hosszú ciklusaim voltak, sokszor hónapokig meg se jött, időszakosan brutálisan hullik a hajam és egyéb szuper dolgok. Elmentem kivizsgálásra, ahol közölték, hogy nincs peteérésem. Majd annyival leráztak, hogy mert kövér vagyok. Fogytam ugyan 25 kg-ot, de minden tünetem megmaradt. Végül 1 éven belül mégis terhes lettem a legnagyobb meglepetésére. Problémamentes terhesség, egészséges 2 éves kisfiú 🙂 Mióta megszületett legalább a ciklusom rendeződött, amilyen még sose volt, 28-30 napra mindig megjön. Persze a többi dolog továbbra is fennáll, szóval én a magán vérvétel mellett döntöttem, ami komplex. Majd meglátjuk mi derül ki.
2021. aug. 9. 12:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Pcos-t kizárták azért legalább.
2021. aug. 9. 12:46
 15/15 anonim ***** válasza:
IR pajzsmirigy? Ezek is lettek vizsgálva?
2021. aug. 18. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!