Nincs PCOS,hormonokkal minden rendben mégsem lehetnek várandós, mivel nincs ovulació. De akkor mi is a probléma?
Cikluszavar miatt járok orvoshoz, harmadik napi hormonvérképpel minden a legnagyobb rendben, nincs PCOS.
Ma voltam vissza az eredménnyel, körülbelül 40. naposak a ciklusaim, az orvos mondta hogy így nincs is ovuláció, szóval ha szeretnénk gyermeket, akkor gyógyszerek segítségével tudnék csak teherbe esni. Viszont nem tud semmit mondani, hogy miért van ez, mivel belsőleg az eredmények szerint minden rendben.
Ezt így el kellene fogadni és beletörődni? Nem több vizsgálat kellene hogy valóban minden rendben van-e? Van esetleg valaki akinek 40 napos ciklussal sikerült gyógyszerek nélkül a teherbeeses?
Nagyon elkeseredtem a mai vizsgalat alkalmával.
Szia! Nekem is 39-40 naposak a ciklusaim. Ovulációm a 25. ciklusnap környékén szokott lenni (vannak hőgörbéim, plusz ovuteszteltem is)
Második gyermekünket várom, semmilyen gyógyszer nem kellett hozzájuk, se lombik, se inszem, természetes úton fogantak
😊
34+1hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!