Tanácsot szeretnék kérni azoktól akik magán orvostól mentek meddőségibe. Hogy működik?
2 éve várunk a babánkra, kb. 1 éve járok magán nőgyógyászhoz és endokrinologushoz. Úgy érzem ideje meddőségibe menni.
Ilyenkor szólni kell a jelenlegi orvosaimnak hogy mik a terveim?
Vagy ha meddőségibe járok attól meg kell az endokrinhez járni?
Nem tudom hogyan működik ez.
Értem, köszönöm a válaszod.🙂
Mások tapasztalatát is várom 🙂
Én jártam (magán) nőgyógyásztól nőgyógyászig, aztán végre eljutottam egyhez, aki egyből azt mondta, hogy ez egyáltalán nem nőgyógyászati kompetencia, keressünk fel egy meddőségit. A többiek csak adták a saját ötleteiket, hogy ezt próbáljuk, azt próbáljuk és senki nem vállalta fel, hogy továbbirányítson a megfelelő helyre.
Aztán kinéztünk egy meddőségi központot, felhívtam őket, megtudtam mennyi a várakozási idő. Túl sok volt (1+ hónap), ezért felhívtam egy másikat is, ott csak 1 hét volt, ezért úgy döntöttünk, hogy oda megyünk. Aztán kértem a háziorvosomtól beutalót abba a konkrét központba, majd ismét felhívtam őket és időpontot foglaltam. Ettől én még megtartottam volna a saját nőgyógyászom, ha lett volna ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!