Miért vetélt el az elmúlt egy évben 8x annyi kismama mint ezelőtt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 18:49
2/19 A kérdező kommentje:
Kórházi dolgozóktól
2021. júl. 15. 18:51
3/19 anonim válasza:
Én is elvetéltem nem rég. Bár nem mondta konkrétan az orvosom, hogy 8x annyi a vetélés, de mondta, hogy több...szerintem hozzájárul ehhez a covid is, én is voltam covidos a terhességem kezdetén. Bár ugye ha az elején, 12.hét előtt van a baj, akkor nem szokott kiderülni, hogy mi volt az oka. A nagy karanténosdi miatt szerintem az emberek nagy része egészségtelenebbül is él. Szóval ki tudja melyik az oka, de az biztos, hogy egyik sem kedvez egy egészséges terhességnek.
4/19 anonim válasza:
Én nem voltam covidos, nen is vagyok beoltva, mégis elvetéltem. Nem tudjuk az okát.
5/19 anonim válasza:
Milyen kórházi dolgozótól? Mi a szakmája? Milyen osztályon dolgozik, mit csinál?
6/19 anonim válasza:
Nekem is volt covidos ismerősöm, aki elvetélt. Az orvosa azt mondta, simán lehetett a covidtól (4. gyerek lett volna, a korábbi terhességei mind problémamentesek voltak)
7/19 anonim válasza:
Lehet a covid, a covid okozta idegeskedés, vagy még 100 oka.
8/19 anonim válasza:
Ha igaz, hogy pl. a vakcina vérrögöket okoz, akkor simán lehet attól.
Nekem eleve van véralvadás zavarom és végig szúrtam magam vérhígítóval. A terhességnél egy apró vérrög is gondot okoz, ami amúgy nem okozna.
Én erre tippelek.
9/19 anonim válasza:
Ez a "hír" az előbb jelent meg a konteos szőke oldalán.
Én nem venném ezt annyira biztosra.
10/19 anonim válasza:
Kíváncsi vok egy valós statisztikára. 2x vetéltem el. Kórház közelében sem voltam (csak magán dokinál)
És ezzel nem vol az egyetlen.
Tehát a kórházi dolgozók honnan tudják h hány vetélés volt?
Az utolsónak már 3éve. Nem volt még se covid, se vakcina. Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!