Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért vetélt el az elmúlt egy...

Miért vetélt el az elmúlt egy évben 8x annyi kismama mint ezelőtt?

Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 18:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Honnan vetted az állításodat?
2021. júl. 15. 18:49
 2/19 A kérdező kommentje:
Kórházi dolgozóktól
2021. júl. 15. 18:51
 3/19 anonim ***** válasza:
74%
Én is elvetéltem nem rég. Bár nem mondta konkrétan az orvosom, hogy 8x annyi a vetélés, de mondta, hogy több...szerintem hozzájárul ehhez a covid is, én is voltam covidos a terhességem kezdetén. Bár ugye ha az elején, 12.hét előtt van a baj, akkor nem szokott kiderülni, hogy mi volt az oka. A nagy karanténosdi miatt szerintem az emberek nagy része egészségtelenebbül is él. Szóval ki tudja melyik az oka, de az biztos, hogy egyik sem kedvez egy egészséges terhességnek.
2021. júl. 15. 19:01
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Én nem voltam covidos, nen is vagyok beoltva, mégis elvetéltem. Nem tudjuk az okát.
2021. júl. 15. 19:06
 5/19 anonim ***** válasza:
53%
Milyen kórházi dolgozótól? Mi a szakmája? Milyen osztályon dolgozik, mit csinál?
2021. júl. 15. 19:07
 6/19 anonim ***** válasza:
63%
Nekem is volt covidos ismerősöm, aki elvetélt. Az orvosa azt mondta, simán lehetett a covidtól (4. gyerek lett volna, a korábbi terhességei mind problémamentesek voltak)
2021. júl. 15. 19:08
 7/19 anonim ***** válasza:
79%
Lehet a covid, a covid okozta idegeskedés, vagy még 100 oka.
2021. júl. 15. 19:18
 8/19 anonim ***** válasza:
30%

Ha igaz, hogy pl. a vakcina vérrögöket okoz, akkor simán lehet attól.

Nekem eleve van véralvadás zavarom és végig szúrtam magam vérhígítóval. A terhességnél egy apró vérrög is gondot okoz, ami amúgy nem okozna.

Én erre tippelek.

2021. júl. 15. 19:22
 9/19 anonim ***** válasza:
84%

Ez a "hír" az előbb jelent meg a konteos szőke oldalán.

Én nem venném ezt annyira biztosra.

2021. júl. 15. 19:24
 10/19 anonim ***** válasza:
74%

Kíváncsi vok egy valós statisztikára. 2x vetéltem el. Kórház közelében sem voltam (csak magán dokinál)

És ezzel nem vol az egyetlen.

Tehát a kórházi dolgozók honnan tudják h hány vetélés volt?

Az utolsónak már 3éve. Nem volt még se covid, se vakcina. Semmi.

2021. júl. 15. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!