Fél éve PCO-t diagnosztizált a nőgyógyászom. 4 hónapja rendszeres a ciklusom. Jöhet a baba?
Lehet bután tettem fel a kérdést. Szóval. Fél éve azt mondta a nőgyógyászom hogy PCO szindrómám van. 3-4 hónaponként menstruáltam, és nagyon sok pattanásos, akném keletkezett. Javasolta hogy fogyjak le pár kilót, igyak több folyadékot, mozogjak, és szedjek e vitamint és terhes vitamint. Egyelőre hormontartalmu gyógyszert nem akart felirni.
Lefogytam 8 kilót, odafigyelek a folyadékbevitelre és szedem a vitaminokat.
Most 4ik hónapja már hogy a ciklusom beállt, óraműpontossággal. Jelenthet és jó hírt és
Jelenheti ez azt hogy most ár összejöhet a baba?
Nekem csak IR.em van.
4 hónap diéta és vitaminok után mondta az orvos,hogy meglehet próbálni teherbe esni,előtte nem!
PCOSt csak úgy lehetne diagnosztizálni, ha azt kizárják hogy nem pajzsmirigy probléma okozza a tüneteket. Az viszont mindenképp bíztató, hogy a ciklusod helyreállni látszik. Kérdés, hogy peteérésed is van-e. Nekem pontos ciklus mellett nem volt.
Illetve az életmód beli változások is sokat segítenek. Ne hagyd abba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!