Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akinek nem volt peteérése , a...

Akinek nem volt peteérése , a clostybegit segített?

Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 21:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Felesleges,buta mint a föld.hagyd, mahd rájön
2021. jún. 12. 23:11
 12/13 A kérdező kommentje:

Akárcsak te 🙂 aki sanyarú sorsában éjjelente fórumozik😇köszi hogy ítélkezel , bár csak te is olyan buta lennel mint én akkor most bizonyara nem itélkeznél hanem elsiklottál volna e fölött.

Szívből kívánom hogy minden egyes számításod bejöjjön az életben , és csak fele annyi időd legyen mint most van.

Üdv a Föld amin élsz te is 🙂

2021. jún. 13. 08:01
 13/13 anonim ***** válasza:

8,10es vagyok.

En nem bantani akarlak, hanem segíteni. Én is megjártam, amit lehet, hogy Te is. Félre kezeltek, aztmondták ok-k a hormonjaim, majd feleslegesen megoperáltak és csináltak 3 lombik kezelést, amiből az utolsóba majdnem belehaltam.

Aztán végre megfelelő dokit találtam, aki megfelelően kezelt és nem sokára teherbe is estem. Azóta igyekszem sokat tanulni a témáról és segíteni a sorstársaknak, mert nagyon sokakat kezelnek félre.

2021. jún. 14. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!