Kaáli Budapest lombik??
Valaki tudja esetleg mennyi a várólista a fizetős részen ?
Illetve milyenek az orvosok ? Tényleg ez a legmegbízhatóbb lombik esetén 2021-ben ?
Mi állami lombikra készülünk a bpi Kaáliban.
Márciusban indultunk el az Istenhegyiben a kivizsgálásokkal, egy ciklus alatt megvolt minden ami kell (spermavizsgálat, hormon panel, cukor és inzulin terhelés, pajzsmirigy, átjárhatósági) ami régebbről megvolt az a véralvadási panel és a rákszűrés.
Igazából minimális IR van és nem vagyok átjárható. Április R elején hívtam a Kaálit telefonos konzultációs időpontért. Május 10-én volt. Amit el kellett intéznünk az 1-1 vérvétel, mell uh és egy clamydia szűrés lesz május végén kontroll uh-n.
Elvileg júniusban már mehet is a lombik, de valószínű az én kérésemre júliusban lesz.
Szóval államin is igen gyorsan megy a dolog, bár nálunk szinte minden vizsgálat megvolt és fizetősen. De gondolom probléma függő is mikor kezdődik a lombik, ha valami olyan eltérést találnak, először rendbe kell tenni és csak utána lehet kezdeni.
Nem kérdeztem meg egyiket sem. Én kaptam oltást de ez sem került szóba, így feltételezem (meg egyébként is), hogy nem kötelező.
6-os vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!