15-ös tsh szintet mennyi idő alatt lehet levinni ideális értékre?
Sziasztok!
Másfél éve próbálkozunk. Most jöttek meg a vérvételi eredményeim:
TSH: 15
T4: 13
T3: 5,7
aTPO: 1300 felett
Inzulin:
0': 6,3
60': 114,2
120': 49,6
Akinek hasonlóan magas volt a tsh, mennyi idő után lett normál értéke?
Köszönöm a válaszokat.
Ezért kellene ezeket a leletértelmezéseket a dokira hagyni, mindjárt még sérved is lesz, meg agytumorod.
Nyilván van orvos aki ezeket kérte és el fogja mondani mi miért van és a többi.
Nem mondom hogy amit írtak a többiek nem így van, de hagyjuk meg ezt az orvosnak aki ezt tanulta és lát is közben.
Írtam hogy nem cáfolom a válaszok hitelesség de ezt nem a gyakorin kellene elemeztetni.
Dietetikus kell, aki elé odaáll az ember, mert nem vagyunk egyformák.
Valaki majd azt írja ne egyél korpás kekszet mert az neki nem jó, a másik meg azt mondja neki pár szem szőlő nem viszi fel a cukrát...
Doki, dietetikus, diéta, de nem gyakorikerdesek.hu.
És jó dietetikus, az nagyon fontos. Ha kell magánban, de aki odanyom eléd egy kinyomtatott heti étrendet a 70 előre nyomtatott példányából, ott el se köszönj, úgy vágd rá az ajtót.
Kedves 11es!
Senkitől nem kertem tanácsokat és elemzést. Ha elolvasod a kérdésemet, akkor látod hogy a gyógyszer hatású idejét kérdeztem. Erre nyilván azok tudnak válaszolni akiknek szinten szedniük kellett a gyógyszer ugyanerre a betegségre.
Az inzulinra is a véleményét írta le mindenki, ők már nyilván hallották orvostól hogy milyen érték felett állapítanak meg inzulin rezisztenciát. És hasznos válaszokat adtak, tudom mire készüljek amikor május végén eljutok orvoshoz. De a kezelést nyilván az orvosra bízom, nem a válaszadókra. Tapasztalatokat meghallgatni nem bűn szerintem és köszönöm mindenkinek a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!