1/12 anonim válasza:
Én vagy nem érzek semmit, vagy nem tudom, mit kéne éreznem.
2/12 anonim válasza:
Az első szülésem után kezdtem egy minimális görcsöt érezni akkor, addig semmit. A második gyerek születésével ez is elmúlt, most megint fogalmam sincs, mikor van peteérésem.
3/12 anonim válasza:
Én semmit nem érzek olyankor, szóval nem tudom mikor van 🤷♀️
5/12 anonim válasza:
Én sem érzek, vagy csak egyszerűen nem figyelek fel rá.
6/12 anonim válasza:
Én se érzek semmit. Nekem az a fura, amikor valaki megérzi. PMS-t szoktam, de hát az már nyilván ovu után van.
Amúgy olyannyira nem érzek semmit az ovulációból, hogy amikor próbálkoztunk a babával, hónapokig toltam az ovuteszteket, napi 2x hetekig, és egyszer nem lett pozitív, pedig hát itt van a lányom, kihordtam és megszültem, szóval valamikor csak sor került rá :D De még a teszt se mutatta ki.
7/12 anonim válasza:
Én érzem minden ciklusban. Olyankor egész nap csak szexelnék. 😅
8/12 anonim válasza:
Én sem és nyákom sincs, ezért használok ovutesztet.
9/12 anonim válasza:
Ha én nem is érezném a férjem mindig tudja mikor van ovulációm :D Olyankor nagyon rá vagyok tapadva, ha megvolt az ovu onnantól meg "haggyá má békén" van :D
10/12 anonim válasza:
Nekem baromi erős görcseim vannak akkor. Összetéveszthetetlen.
LH teszt szombat este 19 órakor lett pozitív és vasárnap 20-órakor elkezdtem görcsölni.
Sokszor erősebb mint a mensi görcs. Bár én hiába érzem, babucink csak lombikkal lehet, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!