Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Vajon sikerülhet így még idén...

Vajon sikerülhet így még idén a baba?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet velem, hogy folyton visszatérő hólyaghurutom van, amivel már régóta küzdök és sehogy sem tudom eltűntetni az életemből. Ez terhesség alatt egyáltalán nem lehet úgy tudom. A másik az, hogy tavaly nyáron kiderül, hogy van egy 4 cm-es petefészek cisztám, azóta nem tudom mekkora lehet, de biztosan ott van, mert még szokott fájni. Gondolom ez sem jó, ha teherbe akarok esni. Az utolsó az, hogy menstruáció előtt pár nappal barnázni szoktam, ami progeszteron hiányra utalhat, ez sem jó ha terhes akarok majd lenni. Szóval ezek miatt eléggé aggódom, hogy hogy sikerül majd. Jelenleg külföldön élek, de júniusban megyünk haza és kivizsgáltatom ezeket. Van ezekre normális kezelés? Ugye sikerülhet idén a baba?

2021. ápr. 22. 12:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
6-os: Sajnos nem tudom milyen cisztám van de már nagyon régóta megvan. Alhasi panaszokkal mentem el háziorvishoz, aki tovább küldött hasi ultrahangra, ahol kiderül a ciszta. Azóta is szokott ugyanúgy fájni, és ez már több mint egy éve tart. Azt mondta a doki, hogy akkor fáj, amikor megtelik folyadékkal és azt is mondta, hogy elég vissza menni vele, ha haza megyünk. A hólyaghurut miatt rengeteg antibiotikumot beszedtem már, de mégis előjön sajnos. Köszönöm a kedves válaszokat, mindenképp el fogok menni vizsgálatokra.
2021. ápr. 22. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!