Van olyan aki nagyon rá volt görcsölve a baba témára és összejött? Többi lent.
Figyelt kérdés
Mindenhol csak azt hallom és olvasom, hogy hosszú sikertelen próbálkozás után akkor sikerült teherbe esni amikor már feladták, elengedték. Nyugtassatok meg, hogy van olyan is aki évek után is ugyanúgy "rá volt görcsölve", ugyanúgy akarta és sokat gondolt rá, és így is sikerült. Mert ha az elengedésen múlik akkor szerintem nekem semmi esélyem. Nem tudom elengedni, és a hideg kiráz mikor valaki azt tanácsolja, hogy ne görcsöljek rá... Könnyű mondani.2021. ápr. 20. 23:49
11/15 anonim válasza:
Ja és a hormon és spermavizsgàlat miért lenne rágörcsölés? Mi még el sem kezdtük a próbálkozást,már elmentem dokihoz... Igaz,már rég el kellett volna, nem csak a baba miatt, mert 40 napra jött meg.. Minek vártam volna egy évet h kiderüljön az IR meg a pm alulműködés?
12/15 A kérdező kommentje:
Van olyan síkosító ami segíti a spermák útját elvileg. 🙂
Akkor mi betegesek vagyunk ugyanis 4 év sikertelenség után, ha pozitív az ovu teszt szexelünk ha van kedvünk ha nincs. 😅
2021. ápr. 22. 14:25
14/15 A kérdező kommentje:
És sikerült? 😁
2021. ápr. 23. 10:15
15/15 anonim válasza:
Igen, kb a 3-4. ovutesztes hónapban sikerült, előtte 1 évig nem. (Ugyebár ha eltalálod a napot akkor is csak kevéd % esély van, hogy meg is fogan) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!