Miért pecsételek a ciklusom közepén?
Figyelt kérdés
Nem értem mitől lehet. Lehet próbálkozik a szervezetem a peteéréssel és nem sikerül neki? Ilyen a hőm
2021. ápr. 5. 11:42
1/5 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem mondani hogy az ovu teszt sem lett teljesen pozitív.
2021. ápr. 5. 11:43
2/5 anonim válasza:
Hát ennyi alapján simán lehet ovulációs vérzés. Ha felmegy és fentmarad a hőd, akkor az.
3/5 anonim válasza:
Milyen tesztel csinálod? Nekem csak a legérzékenyebb mutatja, doki is figyelte a fiam előtt mert a teszt majdnem full fehér volt égész hónapban.
A rózsaszin az érzékenyebb tegnapi és a mai, a zöld is ugyanabból a 2 vizeletből van.
4/5 A kérdező kommentje:
Facelle tesztet vettem most. Úgy néz ki a mai pozitív lett 🙂
2021. ápr. 5. 14:03
5/5 anonim válasza:
Nekem a facelle teszt sem lesz soha erős csak száradás után látszik, hogy plusz volt. 3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!