Inszem után vagyok ?

Figyelt kérdés

Inszemináció után vagyok 3 nappal, vagyis inszem napjával együtt 4nap.

Az normális hogy ilyen bizsergést vagy rezgéseket érzek a bal petefészkembe vagy nem is tudom hogy írjam mi ez. Meg olyan mintha izomlázam lenne mind a két combomba de aztán elmúlik azután megint egy kis idővel.

A mellem fáj egy kicsit és érzékenyek a bimbóim. + Enyhébb derék fájás

Mikor lehet leghamarabb tesztelni ? 15.kéne.

Volt valaki aki ilyeneket érzett és baba lett belőle?

Hozzá teszem ,nem tüneteket keresek mert nem feszülök rá annyira minden pillanatban magamat figyelem stb.

Csak csupán kíváncsi vagyok.

2021. febr. 28. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is volt mindenféle tünet az inszem után - akkor is amikor sikerül, akkor is amikor nem. Tele van ilyenkor az ember hormonnal és bármi lehet.

Én a 10-12. napon szoktam már tesztelni. Nem bírom tovább.

2021. márc. 1. 13:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Gratulálok nektek 🥰

Hát én tegnap csináltam egy tesztet mert kíváncsi voltam hogy bennem van e még a tűszőrepesztő. Hát nagyon halvány lett szinte alig látszik.

Így szerintem majd jövőheten csinálok még egyet majd szerdán vagy csütörtökön Akkor lesz a 13-14nap. Csak olyan türelmetlen vagyok.

2021. márc. 2. 08:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Az jó, hogy van viszonyítási alapod. Ha erősebb lesz akkor tuti, h terhességet jelez. Nekem holnap lesz a következő inszem és 5 petesejt van. Tegnap az egyik oldalon 2 20 körüli, a másik oldalon 3 db 16-17 körüli volt. Neked mennyi volt? Ez volt az első?

Első voltam

2021. márc. 2. 08:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Ez jó ha ekkorak a tüszők nem ?

Egyébként jól értelmeztem előbb hogy már egy inszem sikerült nektek? Vagy a levegőbe gratuláltam? Sajnálom ha valamit félre értettem. :(

Drukkolok nektek hogy sikerüljön holnap 🙏

Én nem tudom mekkora volt mert inszem előtt 3 nappal voltam uh.és akkor volt 6mm azt hiszem 2 vagy 3volt pontosan nem tudom , mikor az Inszem volt nem vizsgált.

Egyébként mennyi az esélye hogy sikerül akkor ha velem minden rendben? és a párommal van sperma gond , mennyiség jó de a minőség nem.:(

1inszem próbát adott az orvos utána lombik.

Veletek mi a gond ha szabad tudnom?

2021. márc. 2. 09:04
 5/7 A kérdező kommentje:
*hogy sikerült és baba is van belőle??
2021. márc. 2. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Jól értetted, van már gyerekem, aki inszemmel fogant elsőre és most tesó projektben ez lesz a 2. próbálkozás (összesen a 3. inszem).

Nem tudom, hogy mennyi az esély így, de biztos, hogy sokkal nagyobb, mint természetes úton.

2021. márc. 2. 10:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok még egyszer és megy a drukk hogy sikerüljön a tesó minnél hamarabb. :)
2021. márc. 2. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!