Mennyi ideig tarthat a beágyazódás maximum?
Olvastam sokat a témában. Röviden a történetem: (Az orvosok nem nagyon tudtak mit mondani).
Első inszemináció után 14 nappal Hcg vérvétel eredménye negatív lett (<4). Azonban másnap halvány pozitív lett a teszt. Megismételtem 2 nap múlva is, kicsit erősödött. Úgy döntöttem elmegyek egy újabb vérvizsgálatra, de sajnos aznap reggel megjött. Mindenki azt gondolta beképzelem és a teszt rossz. Erre 3-4 napra furcsa fájdalmaim voltak, megijedtem, talán nem méhen kívüli-e mégis? Erős pozitívat teszteltem. Kórház, ügyelet, nem láttak semmit. Hcg eredmény 28. Majd 2 nap múlva már csak 14. Majd <2.
Második alkalom hasonló volt (volt pozi teszt - már csak kíváncsiságból is csináltam a negatív véreredmény után), de ott már nem csináltattam menzi megjötte után vértesztet.
Lehetséges lenne (hiszen inszeminációnál minden "klappol" és biztos az ovu időpontja), hogy nálam tovább tart mégis a beágyazódás?
Nem, nem tart tovább nálad a beágyazódás.
Ezt úgy nevezik kémiai terhesség, elindul, de nem tud megtapadni, vagy "hibás" lenne így megszakad.
Nekem is volt 2x. Kitartást! 11hetes
De bizony, könnyen lehet hogy kései beágyazódás volt, viszont ezzel a terhesség korai megszakadása is hatványozottan nő.
Forrás: [link] (angolul, de az absztrakt elég jól leírja a lényeget)
Ideális beágyazódás valóban kb 10. napig bezárólag lenne jó.
Hogy egyszer későn ágyazódott be, nem jeélenti azt, hogy mindig így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!