Inszemináció volt mostanában valakinek?
Sziasztok. Nekem 25én volt az Inszem. (Első)
Volt valakinek mostanság? Izguljunk együtt:)
Ki hova jár?
Én BMC
Mit
Sajnos nem sikerült,ma reggelre megjött progeszteronkúp mellett is.
Bár a Hcg szintem után nem is számitottam más eredményre,de nem adom fel,irány a lombik.
(10-es voltam)
Sziasztok most tudtam csak be lépni.
9es drukkolok nektek !
Monaco nagyon sajnálom:/ új hónap új remény:)
Nekem 15en mellett tesztet csináljak ,ami sajnos negatív lett ,így abba kellett hagynom a profit. A mensimnek 16 kellett volna meg jönni de nem jött meg még ma sem és semmi jele. Én már nem tudom mit higyjek.
15 preditor tesztet használtam , 16 Gabriel. Mindkettő totál negatív..
Nekem vérvételre se kellett mennem .
Nekem mára meg jött :(. Irány a lombik.
9es veled Mizu?
Még 4 nap van a tesztelesig :)
Izgatott vagyok és hisztis néha mindjárt megjön érzésem van , ma és tegnap alhasi szurka
Köszönöm ,
Még 2nap
Egyáltalán semmit nem érzek
Végülis ez volt az első , most egy két napot még hisztizek , aztán megyek tovább .
Nem tudom a másodiknál kell-e ugyanúgy vérvétel az elején vagy ugyan az a stimulacio ?
Annyira rossz hogy nem tudom hol csúszott el a dolog , a sperma tökéletes volt azt tudjuk , átjárható vagyok stimulacio előtt pár nappal nézték annyira nem értem ezt .. :(
Szia ! Szerintem nem kell , nekem régóta húzódott mire eljutottunk inszemig. Nem kellett vérvétel csak a 3napi vizsgálat. :)
Én sem tudom hol csúszott el nekünk is mert nekünk is azt mondták hogy jó lett a sperma .. nekem át járhatósági vizsgálatot nem is kérték..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!